Notícies

Navigation Bar

Àmplia victòria de Nou Impuls – Junts x Premià de Dalt a les Eleccions Municipals

L’actual alcalde assoleix la majoria absoluta amb 9 regidors/es de 17 possibles

Above Content Body

Content Core

L'alcalde i cap de llista de Nou Impuls – JuntsxCAT, Josep Triadó, repetirà com a alcalde en assolir el seu partit la majoria absoluta al plenari municipal després del recompte de vots de les eleccions municipals d'aquest diumenge 26 de maig de 2019.

La llista presentada per Nou Impuls – Junts x Premià de Dalt ha estat la més votada a Premià de Dat (2.311 vots, el 45,42% del total). Aquesta llista ha sumat 1 regidor més respecte als resultats del 2015, amb la qual cosa obté 9 representants a l'Ajuntament de Premià de Dalt, el que suposa la majoria absoluta.

A molta distància, la segona força ha estat ERC-AM (733 vots, un 14,41% del total), que ha aconseguit 3 regidors i regidores, un més que fa quatre anys. Al tercer lloc s’ha situat el PSC-CP (685 vots, el 13,46%), sumant 2 regidors, un menys respecte els anteriors comicis. La llista la segueix Crida Premià de Dalt amb 565 vots (11,10% del total) que li serveixen per a mantenir els 2 regidors que ja tenia. Cs que es presentava per primera vegada ha obtingut 1 representant, amb 476 vots (9,36% del total). PP ha patit una davallada important i només ha assolit 181 vots (3,56%) que el deixen sense representació al Ple Municipal quan en l’anterior legislatura tenia 2 regidors.

S’han comptabilitzat 53 vots en banc, un 1,04%.

La participació ha estat del 66,14%, amb un 7,16% més que a les eleccions municipals del 2015.

 

COMPOSICIÓ PROVISIONAL DEL PLENARI MUNICIPAL PER AL PROPER MANDAT

Nou Impuls – Junts x Premià de Dalt

Josep Triadó

Alejandro Costa

Josi Duran

Carles A. Medina

Isabel Sola

Ramonet Golart

Marta Bosch

Marc Tintoré

Juli Giner

 

Esquerra Republicana

Josep Font

Clara Bonet

Quim Fornés

 

Partit Socialistes de Catalunya

Inma Fernández

Ginés Marín

 

Crida Premià de Dalt

Jaume Batlle

Carlos García

 

Ciudadanos

David Expósito

 

DOCUMENTS RELACIONATS

Resultats genèrics

Per meses

Per seccions

 

 

Eleccions al Parlament Europeu

JxCAT-Junts, la candidatura del President Carles Puigdemont, ha estat la força més votada a la nostra població. Ha obtingut el 35,33% de vots (1.790 vots), seguida del PSC (911), i en tercer lloc d’ERC-Ara Repúbliques amb 901 vots. Cs n'ha obtingut 582 i CEC-Podemos, 311.

Below Content Viewlet

Document Actions