Notícies

Navigation Bar

Al setembre, tornen els  Cursos de Català per a adults de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Logotip CNLA partir del 7 de setembre, s’obre el procés per formalitzar les inscripcions als cursos de català per a adults, que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística, a l’Oficina de Català de Premià de Dalt.
Des de l’octubre de 2012 fins al maig de 2013, es durà a terme el Curs de nivell de Suficiència (antic nivell C), els dilluns i dimecres, de 9.30 a 11.30 hores. Es tracta d’un curs que permet assolir un bon domini de la llengua i les competències comunicatives adequades per comunicar-se en varietat estàndard, oralment i per escrit, de manera flexible i eficaç, en les situacions comunicatives de caràcter formal usuals de l’àmbit social.
El Curs de Nivell Bàsic 2 s’adreça a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l’aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. El curs s’impartirà d’octubre a desembre, els dilluns i dimecres, de 15 a 17 hores.

PROVES DE COL·LOCACIÓ I INSCRIPCIONS
Les proves de col·locació tindran lloc el 7 i 14 de setembre, a les 10 del matí, (cal concertar cita prèvia.).
Les inscripcions d’antics alumnes es faran el 12 i 13 de setembre, de 10 a 13 hores; mentre que les inscripcions generals es faran el 18 i 19 de setembre, també de 10 a 13 hores, a l’Oficina de Català (plaça del Mil·lenari, 2; tel. 93 693 15 93).

Below Content Viewlet

Document Actions