Notícies

Navigation Bar

Actuacions diverses de millora de l'espai públic de Premià de Dalt

Les darreres setmanes s'han dut a terme diferents actuacions per a millorar la via pública i també per a promoure el civisme al municipi

Above Content Body

Content Core

A la plaça de la Fàbrica s'ha prohibit jugar a futbol, anar amb patins o patinet i també amb bicicleta per tot l'espai. Fins ara ho podien fer els infants fins a 6 anys però a partir d'ara resta prohibit per a totes les edats. També s'ha establert respectar el descans del veïnat de 22 a 9 hores.

S'han col·locat pilones al torrent de Can Pau Manent per a garantir la seguretat dels vianants i protegir el mobiliari urbà, i cartells específics per a prohibir l'enganxada de cartells als llocs no habilitats per a fer-ho. Aquestes accions arriben després dels acords de la regidoria d'Espai Públic amb les comunitats de veïns de La Fàbrica amb l'objectiu de millorar la convivència i el civisme.

De forma paral·lela, s'ha instal·lat una porteria de futbol a Can Figueres, al costat de la bassa, per a donar una alternativa als infants que fins ara jugaven a la plaça de la Fàbrica, on s'havien trencat vidres de la façana de l'Ajuntament per cops de pilota, tot i que ja estava prohibit el futbol. A Can Figueres també s'ha col·locat el cartell informatiu a l'entrada amB els diferents serveis que s'allotgen a la masia.

Entre les actuacions de millora de l'espai públic de Premià de Dalt també s'estan reparant paviments i senyals verticals a diversos punts del municipi.

  

 

 

  

  

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions