Notícies

Navigation Bar

Acord entre l'Ajuntament i el Club de Tennis per a utilitzar la seva piscina aquest estiu

A partir de demà el Club permetrà l'accés dels veïns al recinte de les piscines descobertes d'aquesta entitat

Above Content Body

Content Core

Conveni Ajuntament - ClubL'alcalde, Josep Triadó, i el president del Club de Tennis Premià de Dalt, Marcos Cadarso, han signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'entitat amb la finalitat de facilitar l'accés dels veïns de Premià de Dalt a les piscines descobertes del club, per a promoure punts de trobada que fomentin la cohesió social entre la població.

Com explica l'alcalde, "com que a dia d'avui no disposem de piscina municipal, hem apostat per buscar una alternativa al poble que permeti oferir el servei de piscina als veïns". Alhora, amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer les instal·lacions entre els veïns i una oportunitat d'augmentar el seu nombre de socis.

Hi ha dos tipus de tarifes, els bonus (vàlids des del 20 de juny fins al 13 de setembre de 2015) i els preus d'entrada diària.

Tarifes

Els veïns que vulguin gaudir de la tarifa bonificada hauran d'acreditar la residència mitjançant la presentació d'un document oficial (DNI, NIE o carnet de conduir) amb l'adreça de Premià de Dalt o be mitjançant un certificat d'empadronament.

L'Ajuntament de Premià de Dalt abonarà 3.000€ a l'entitat i un cop finalitzada la temporada, 3.000€ més. En total doncs, 6.000€/temporada.  El conveni té una durada d'un any, amb possibles pròrrogues anuals fins a un màxim de vuit.

Below Content Viewlet

Document Actions