Notícies

Navigation Bar

Acció de vacunació sense cita prèvia dirigida a les poblacions de Premià de Dalt i Premià de Mar

Es farà el divendres 10 de setembre, de 16 a 19h, a l’antic ajuntament de Premià de Mar, a persones a partir de 12 anys d'edat.

Above Content Body

Content Core

Amb l’objectiu d’incentivar la vacunació contra la Covid-19 i fer-la el més accessible possible, el divendres 10 de setembre es durà a terme una acció puntual de vacunació contra la Covid-19, per a la població assignada al CAP Premià de Mar i els consultoris locals de Premià de Dalt (Barri Cotet, Nucli Urbà i El Remei). Així doncs, totes les persones que vulguin vacunar-se el proper divendres, poden dirigir-se a l’antic ajuntament de Premià de Mar (plaça de l’Ajuntament, nº1 –   Premià de Mar) de 16 a 19h.

Cal tenir en compte que les persones de 12 a 15 anys han d’anar acompanyades del seu pare, mare o tutor/a legal. En cas que no els puguin acompanyar, han d’anar amb algú que estigui correctament autoritzat, mitjançant l’autorització d’acompanyament que es pot descarregar a CanalSalut.

Aquests propers dies i setmanes són claus per aconseguir augmentar el màxim possible la cobertura vacunal abans de l’inici del curs -tant escolar, com laboral com del lleure-. Aquesta represa de l’activitat comportarà retrobament i mobilitat. Per això, es posen tots els esforços per aconseguir la immunització i es fa una crida a la població que encara no està vacunada, a que ho faci. Igualment, es recorda que per estar ben protegits, cal comptar amb la pauta completa de vacunació.

A part de l’acció puntual de vacunació del dia 10 a l’antic ajuntament de Premià de Mar, per vacunar-se es pot demanar hora a través del web vacunacovidsalut.cat o dirigir-se a un dels punts habilitats per vacunar-se sense cita prèvia. Trobareu més informació sobre aquests punts aquí: https://canalsalut.gencat.cat/vacuna-sense-cita  

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Al Maresme concretament, l’ICS compta amb 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària i 12 consultoris locals.

Below Content Viewlet

Document Actions