Notícies

Navigation Bar

A partir del 31 de juliol, tancat per obres el consultori del nucli antic

L’equipament tanca fins al 3 de setembre per les obres d’ampliació del centre de dia Espai Respir

Above Content Body

Content Core

Cada estiu aquest consultori modifica el seu horari per les vacances del personal de salut però enguany s’aprofita el període estival per a reformar i ampliar el centre de dia Espai Respir que hi ha al costat. Un cop acabades les obres, del 4 al 8 de setembre el consultori obrirà de dl. a dv. de 8 a 15 h. I a partir del 9 de setembre, recuperarà el seu horari habitual, de dl. a dv. de 8 h a 20 h.

Fora d’aquest horari la població és atesa al CAP Premià de Dalt - Victor Català (carrer Amèlia, 1 – Premià de Dalt | 93 752 44 54) fins a les 20 h. I a partir de les 20h, així com els caps de setmana i els dies festius, la població pot ser atesa:

  • Al CAP Premià de Mar (l'entrada per urgències és pel carrer de la Mercè, entre els carrers de la Plaça i Riera de Premià) de dilluns a divendres de 20 a 8h, i els dissabtes, els diumenges i els festius, les 24 hores.
  • Al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Maresme (l'entrada és pel passatge d’Antoni Díaz Conde, cantonada Camí del Mig – Mataró), obert les 24 hores els 365 dies de l’any.

També es pot trucar al 061 Salut Respon, des d’on es fan tràmits administratius i resolen problemes i dubtes de salut. Si és necessari, adreçaran a la persona al centre de salut més adient o bé activaran l’equip de professionals del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per donar l’atenció pertinent. En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.

Recordem que la programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al tel. 93 326 89 01, i per internet al web citapreviasalut.cat.

Below Content Viewlet

Document Actions