Notícies

Navigation Bar

A partir del 2 de juny, l'atenció pediàtrica es farà únicament al consultori del barri Santa Anna-Tió

En la nova fase de desescalada de la pandèmia COVID, es reorganitza l’atenció al CAP de Premià de Mar per a garantir la seguretat en l’atenció a les persones i la preservació de les distàncies recomanades.

Above Content Body

Content Core

El Centre d’Atenció Primària situat a Premià de Mar ha comunicat que a partir del dia 2 de juny l'atenció pediàtrica es durà a terme exclusivament al consultori del barri Santa Anna-Tió, ubicat a l’avinguda Barcelona. D’aquesta manera es podrà garantir la seguretat en l'atenció pediàtrica al separar-la físicament d'adults i de l'àrea COVID del CAP.

Aquesta mesura s'ha pres en el marc de la nova fase de desconfinament progressiu de la pandèmia COVID que ha portat a una reorganització de l'atenció al CAP per tal de garantir la seguretat en l'atenció a les persones i la preservació de les distàncies de seguretat recomanades.

El consultori del barri Santa Anna-Tió disposa de l'espai suficient per fer una atenció en àrees diferenciades per casos possibles COVID i  consultes per l'atenció aguda no COVID i activitat presencial programada.

Cal recordar però que tant al CAP del carrer de la Plaça de Premià de Mar com al consultori, l'atenció continuarà sent prioritàriament telefònica i telemàtica, i la programació de visites presencials es farà per part dels professionals sanitaris.

Per tant, si necessiteu contactar amb el consultori mèdic ho heu de fer per telèfon i evitar desplaçar-vos presencialment al CAP o consultori.


 

Accediu a l'espai digital La Meva Salut

Fer gestions de forma no presencial

Below Content Viewlet

Document Actions