Notícies

Navigation Bar

A partir d'aquest divendres, el Bus Nit 2.0 tindrà una sola parada

A la carretera dels Sis Pobles (davant el camp municipal de futbol)

Above Content Body

Content Core

Des d'aquest divendres 24 de febrer, el servei gratuït, amb monitor i cardioprotegit que connecta Premià de Dalt amb la zona d'oci de Mataró tindrà una única parada de sortida, la situada a la carretera dels Sis Pobles, davant de les instal·lacions del Club Esportiu Premià de Dalt. De tornada, sí que es mantenen les dues parades, a la rotonda de les Flors (carretera a Vilassar de Dalt) i la de la carretera dels Sis Pobles. Aquest canvi es fa per qüestions de logística i per facilitar que si hi ha places lliures, els joves pugin a la primera sortida i no hagin d'esperar-se a la segona potser en va.

Descarregueu-vos l'horari i parades en aquest fulletó.

Bus Nit

Bus Nit

Fitxer: Bus_nit_2.0_2017_unicaparada.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 794,5 kB

Com ja sabeu, per a viatjar amb el Bus 2.0. únicament heu d'emplenar el formulari en aquest web introduint les dades que us demanem. Un cop esgotades les 42 palces disponibles, el formulari ja no es pot emplenar fins que s'habiliti el de divendres següent.

Cal recordar que qualsevol conducta inapropiada en el viatge pot suposar que no es pugui tornar a utilitzar el servei. El mateix ocorre amb dues absències injustificades.

D'altra banda, la ingesta de begudes alcohòliques resta prohibida.

Below Content Viewlet

Document Actions