Notícies

Navigation Bar

8 contenidors cremats, el balanç de la Revetlla de Sant Joan a Premià de Dalt

L'Ajuntament demana col·laboració ciutadana per identificar els autors dels actes vandàlics

Above Content Body

Content Core

La celebració de la revetlla de Sant Joan es tanca amb 8 contenidors cremats al nucli antic, Can Figueres, Puig de Pedra i la zona esportiva municipal, bústies destrossades, un plafó d'informació municipal rebentat... "Unes destrosses que les paguem tots els veïns", explica l'alcalde, Josep Triadó.

L’Ajuntament de Premià de Dalt demana la col·laboració de la ciutadania per tal que pugui aportar informació rellevant que permeti esclarir responsabilitats en els actes vandàlics i identificar-ne els autors. A banda de les possibles imputacions penals que es puguin derivar per les destrossa de mobiliari urbà, lOrdenança de Civisme que estableix la imposició de sancions econòmiques.

La Policia sap que es tracta de grups organitzats de 5-7 persones i demana que si algun veí els va veure actuar i pot identificar-los, que es posi en contacte amb la Policia Local (93 693 15 00) o l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (93 693 15 15).

Malauradament no tothom sap divertir-se de manera pacifica i festiva i sempre hi ha qui necessita fer destrosses per alimentar el seu petit ego. A Premià de Dalt ha passat aquest divendres, Revetlla de Sant Joan, i avui hem pogut contemplar aquestes greus destrosses al mobiliari urbà i a propietats privades.

   

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions