Notícies

Navigation Bar

7 importants mestres catalans d'Aikido participen diumenge a la 2a Marató Solidària d'Aikido per a col·laborar amb la Fundació Banc del Aliments de Catalunya

L'any passat les instal·lacions municipals ja van acollir la 1a Marató Solidària d'Aikido, recaptant 1933€ a benefici d'Acció contra la Fam Somàlia

Above Content Body

Content Core

L'assistència és lliure, així com el temps de pràctica. Tots els mestres participants s'han ofert a col·laborar, impartint classe de forma altruista per a la recaptació de fons destinats a pal·liar la fam entre les persones sense recursos. En aquesta ocasió, els donatius es destinaran a la Fundació Banc dels Aliments.

S'ha acordat crear un compte a Triodos Bank (núm. de compte: 1491-0001-21-2019000526), on es podrà ingressar la Fila 0 voluntària, o bé abonar el preu de inscripció de la Marató al mateix poliesportiu el dia de l'acte (20 €), fent lliurament del recollit a l'ONG Fundació Banc dels Aliments, que al costat de la plataforma 1000 Ukemi Solidaris i gràcies als acords amb empreses del sector alimentari, es convertiran en molts quilos de menjar.

Aquesta és una iniciativa promoguda pel col·lectiu 1000 ukemi solidaris, grup de persones i entitats interessades en promoure actes i esdeveniments de caràcter solidari i sense ànim de lucre.

Modalitat: Marató solidari d'Aikido.
Data: Diumenge, 10/02/13
Horari: 09:00h. - 14:00h.
Preu: 20 €
Lloc: Gimnàs del Pavelló Poliesportiu de Premià de Dalt. Pg. de Can Balet, s/n 08338 Premià de Dalt

Mestres:
Jaume Gelabert, 6è. dan.  (Aikikai Catalunya).
Salvador Chaves, 6è. dan.  (Kobukai).
Jordi Amorós, 5è. dan.  (Aiki Catalunya) Jaume Segura, 4t. dan.  (Aiki Catalunya).
Lluís Traver, 4t. dan.  (Grup Aikido-ka).
Jordi Gilabert, 4t. dan.  (Aikikai Catalunya).
Núria Bertran, 3r. dan. (Aikikai Catalunya).

2a Marató Solidària d'Aikido

Below Content Viewlet

Document Actions