Notícies

Navigation Bar

12 persones del poble milloren les seves competències per a trobar feina

A través del programa "Dinamitza't" en què es milloren competències professionals per a reincorporar-se al mercat laboral a través d´una metodologia innovadora que promou la seva ocupabilitat.

Above Content Body

Content Core

Aquestes dotze persones van recollir el seu diploma acreditatiu en l´acte de cloenda de la formació que va tenir lloc dimecres 22 de febrer a la sala de sessions de l´Ajuntament.

Alejandro Costa Urigoitia, regidor d´Hisenda i Comunicació, va adreçar-se al públic assistent per a recordar que “és important que els polítics estiguem a l´alçada per a crear noves oportunitats per a les persones que busquen feina”, i va afegir, “per a aquest Govern, l´ocupació i la formació són imprescindibles per a tenir un poble de qualitat de vida com és Premià de Dalt”.

En aquest sentit, el regidor va explicar que els darrers tres anys s´ha reduït un 30% l´atur al municipi i va explicar-ne les tres causes, a banda del context de certa recuperació econòmica generalitzat, “el Pla 3000 amb  subvencions de fins a 3000€ a empreses que contractin persones aturades del poble; el Pla 1500 de foment de l´autoocupació perquè persones aturades esdevinguin autònomes i també per la formació contínua de la que és un bon exemple el programa Dinamitza´t”.

Aquest programa, del que ja se n´han fet dues edicions amb un total de vint-i-quatre persones participants, ajuden a formar-se professionalment, personalment i empresarialment, alhora que es potencien recursos estratègics i s´aconsegueix que els diferents  projectes siguin integrats.

Tots els formadors del Dinamitza´t, de l´empresa Cresàlida. Creixement i consolidació empresarial, van coincidir en la importància que té la motivació perquè una persona desenvolupi tot el seu talent, i, en conseqüència,  en aquesta edició del programa hi ha participat una coach.

La voluntat de l´Ajuntament es repetir una tercera edició del Dinamitza´t i per aquest motiu ja ha sol•licitat a la Diputació de Barcelona la subvenció per a tirar-la endavant.

Below Content Viewlet

Document Actions