Notícies

Navigation Bar

Nova ruta per descobrir Premià de Dalt: Passejant amb Marià Manent

La primera tindrà lloc el diumenge 11 de novembre. Es tracta d'una ruta cultural guiada on descobrirem els encants del municipi vistos des de la mirada del poeta Marià Manent.

Above Content Body

Content Core

Tots els tercers diumenges de mes tindrà lloc aquesta ruta patrimonial, per la qual les places són limitades. L'horari és d'11.00 a 13.00 hores i el lloc de sortida és el parc Felicià Xarrié.  La concepció de la ruta és obra d'Enric Vila, Fina Manent i la secció Arts i Lletres de la Societat Cultural Sant Jaume, sota la coordinació d ela regidoria de Turisme i Promoció de la Vila.

Marià Manent i Cisa (Barcelona, 1898 - 1988).Poeta, traductor, crític literari i autor d'unes vastes memòries, és autor d'una obra compacta. El 1978 rep un homenatge per el seu vuitanta aniversari amb la publicació, entre altres actes, d'una antologia poètica. El 1985 rep el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes per a tota la seva trajectòria. Mor a Barcelona, la seva ciutat natal, l'any 1988. El 1989, un any després, es publica l'edició definitiva de Poesia completa. El 1998, amb motiu del centenari del seu naixement, l'obra literària de Marià Manent és reconeguda en homenatges diversos. Es publiquen l'opuscle 'Centenari Marià Manent (1898-1998)', presentat a Premià de Dalt, i el recull d'articles 'Crítiques, personatges, confidències', a càrrec de la Institució de les Lletres Catalanes. L'any 2000 es publica el primer volum de l'Obra completa, amb l'edició íntegra, per primera vegada, del seu dietari.

Com us heu d'inscriure a la Ruta Marià Manent?

A través del telèfon 93 693 15 90 o mitjançant correu electrònic 

 

Descarregueu-vos la Ruta fent clic AQUÍ.

Below Content Viewlet

Document Actions