Notícies

Navigation Bar

La Policia Local impulsa una iniciativa per celebrar els aniversaris dels més petits durant el confinament

La proposta està pensada pels menors de 10 anys i està disponible al web municipal. Per a demanar-ho només heu d'emplenar un formulari

Above Content Body

Content Core

La Policia Local de Premià de Dalt ha creat una iniciativa especial pels nens i les nenes del municipi que celebrin el seu aniversari durant l’estat d’alarma i l’obligació de romandre a casa, confinats i confinades per a evitar contagis de la COVID19.

Amb l’objectiu que els més petits puguin gaudir del seu dia malgrat el confinament, l’Ajuntament ha habilitat un formulari a la pàgina web municipal perquè tots els pares i mares que tinguin un/a fill/a menor de vuit anys celebrin l’aniversari d’una manera especial.

Un cop tramitada la petició dels pares i mares, els agents policials s’aproparan al llarg del dia al domicili del nen o la nena i faran una crida per megafonia des del vehicle policial perquè tot el veïnat s’uneixi a cantar l’aniversari feliç.

Les famílies interessades, han d’avisar amb un mínim de 24 h d’antelació. Això sí, es demana que no avisin els infants prèviament, perquè podria ser que per prioritats del servei els agents no poguessin acudir a la cita.

Cliqueu a la imatge per accedir al formulari i fer la vostra petició. Gràcies!

 

Below Content Viewlet

Document Actions