Descripció

Navigation Bar

Descripció

El Servei Municipal d’Ocupació és un servei públic d’ocupació de l’Ajuntament de Premià de Dalt que va néixer l'any 1996 amb l’objectiu de dissenyar i desenvolupar projectes de formació i inserció laboral a nivell local, mitjançant la gestió de recursos propis cofinançats amb el SOC / Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Above Content Body

Content CoreDes del Servei Municipal d’Ocupació oferim una atenció personalitzada al ciutadà en matèria d’ocupació i formació per al treball, mitjançant diferents programes que s’adeqüen a les demandes i necessitats particulars de cada usuari/ària. Les nostres borses de treball i formació permeten a les persones que busquen feina participar en els processos de selecció; i a les empreses els permet que puguin donar d’alta les seves ofertes de feina, i poden escollir el sistema de selecció que considerin més adient a les seves necessitats.

Entenent que el treball és un element clau per a la convivència, per a la millora de l’equilibri dels nivells de renda de la ciutadania i per a la cohesió social, des del Servei Municipal d’Ocupació hem optat per oferir una atenció personalitzada i de qualitat, que ens ha requerit adequar la nostra estructura i funcionament a l’actual
conjuntura socioeconòmica i articular el conjunt de projectes, programes i recursos de què disposem de manera coherent, per tal de poder posicionar-nos millor per afrontar els reptes que comporta la nova realitat laboral.

La nostra feina consisteix a oferir un servei integral a les persones i les empreses en matèria d’ocupació i formació i actuem com a agent intermediari en el mercat de treball.

Ajudeu-nos a millorar

Per tal de millorar el servei i garantir l’acompliment dels nostres compromisos, podeu formalitzar la vostra inscripció a la nostra borsa de treball i formació.

Formuleu les queixes i suggeriments de millora que estimeu convenients a través dels sistemes establerts (Oficina d’Atenció al Ciutadà i al web municipal).


 

Below Content Viewlet

Document Actions