Notícies

Navigation Bar

Rodrigo Núñez guanya el 1r Premi Internacional Digiphoto 2023 en color

Dissabte 18 de novembre es van lliurar els premis Digiphoto, convocats per l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

El Digiphoto és un concurs d’alt nivell i prestigi, amb participants de diferents països. Enguany han estat 750 obres les que han participat. El nou president de l’Associació d’Artistes local, Carlos Sánchez, va obrir l’acte de lliurament de premis, acompanyat pel regidor de Cultura, Ramon Golart i el president de la Federació Catalana de Fotografia, Jordi Argila.

El primer Premi Internacional en color va ser per Rodrigo Núñez, d’Astúries, i el segon per Emy de Lema  del País Basc. Pel que fa al premi monocrom, el primer el va guanyar  també l’asturià Rodrigo Núñez, el segon Victòria Planas, de Premià de Dalt  i el tercer Gaspar Morales, d’Andalusia.

En aquesta edició del Digiphoto es va estrenar una nova categoria de premi  el reportatge , que va guanyar Pili Garcia Pitarch.  

El trofeu  Jaume Vila de l’Ajuntament de Premià de Dalt al millor autor local se’l va endur Rafael Planas. La medalla d’argent va ser per Carme Mas  i la medalla de bronze per Rafel Mirabet, en categoria lliure color.  En categoria monocrom el segon premi va ser per Vicens Forner i el tercer per Mariona Rifà. En categoria reportatge el segon premi va ser Xavier Rafanell i el tercer per Rafael Rodríguez.

L’acte de lliurament va estar acompanyat per històries de Cabaret, una actuació amb cançons i coreografia a càrrec de la Norma, la Marta i la Maria.

Un cop lliurats els premis, al  Museu es va inaugurar una exposició de fotografia amb les obres més significatives que han participat en el Digiphoto 2023, que es podrà visitar fins el 20 de  desembre.

 

Reportatge de Premià de Dalt Media

 

Below Content Viewlet

Document Actions