Notícies

Navigation Bar

Mesures especials per a la Nit de Reis

Es reforça el dispositiu preventiu per evitar actes vandàlics durant la nit en què ens visiten els Reis d’Orient.

Above Content Body

Content Core

A Premià de Dalt, durant la nit del 5 al 6 de gener és tradició entre la gent jove canviar les coses de lloc i fer bromes simpàtiques. Els darrers anys però, abans de la pandèmia, va haver-hi gent -també persones d’altres municipis- que va aprofitar la “tradició” per a cometre actes vandàlics al poble. Alguns d’aquests, com ara la crema de contenidors o malmetre el mobiliari urbà, van ser degudament castigats amb sancions econòmiques i l’Ajuntament es va personar com a acusació popular.

El dispositiu preventiu inclou la Policia Local i agents cívics/serenos, especialment entre el centre urbà i la zona de Can Figueres i Vogi, ubicacions on acostumen a tenir lloc les incidències durant la Nit de Reis. A banda, i també com a mesura preventiva, a les 3 de la tarda s’han retirat els contenidors de residus d’aquest àmbit per tal d’evitar la seva crema. Aquests es tornaran a col·locar el dia de Reis, 6 de gener, a primera hora del matí.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la responsabilitat alhora que es recorda la tolerància zero del consistori amb els actes vandàlics i la inseguretat. També es demana la col·laboració del veïnat i si es detecta alguna incidència, que es truqui a la Policia Local al telèfon 93 693 15 00.

Below Content Viewlet

Document Actions