Inici > Ārea serveis generals > Tecnologies de la Informaciķ i la Comunicaciķ (TIC)
TECNOLOGIES DE LA INFORMACIĶ I LA COMUNICACIĶ (TIC)

web1 La societat actual estā vivint una transiciķ, el pas de la societat industrial a la societat de la informaciķ i del coneixement. Aquesta transiciķ es produeix d'una manera extraordināriament accelerada i afecta tots els āmbits de la vida, i entre ells s'inclou com un aspecte fonamental la revoluciķ tecnolōgica que estā suposant una nova transformaciķ cultural de la qual l'Administraciķ és plenament conscient.

Adequar-se a aquests nous hābits emergents és el motiu pel qual l'Ajuntament de Premiā de Dalt ha creat la Regidoria de Noves Tecnologies amb el ferm propōsit d'establir un acostament i interrelaciķ de les noves tecnologies entre l'Administraciķ Local i el ciutadā. Aquest és un repte ambiciķs i decisiu per a tots i molt especialment per a l'Ajuntament que ha d´impulsar polítiques tendents a facilitar el coneixement i la utilitzaciķ, per part de tots, d´aquests avanįos tecnolōgics. web3

La Regidoria de Noves Tecnologies vol incidir en la vida professional, acadčmica, social i cultural de la poblaciķ, i de manera transversal, en colˇlaboraciķ amb les diferents regidories d'aquest govern municipal, treballarā perquč l'ús de les noves tecnologies sigui una realitat, evitant que es converteixin en un motiu d´exclusiķ social.

La línia de treball de la regidoria bāsicament serā la de jugar un paper de motor i agent principal del desenvolupament local, sumant persones a la “Societat del Coneixement”, augmentant l'ús d'Internet entre els ciutadans i difonent l'ús de les Noves Tecnologies.

Els eixos estratčgics d´actuaciķ de la Regidoria de Noves Tecnologies:

  • Adequar les Infraestructures tecnolōgiques i de comunicacions locals a fi de garantir uns serveis āgils i de qualitat en el marc de l'anomenada Societat de la Informaciķ.
  • Donar a cončixer als ciutadans els avantatges de la Societat del Coneixement per tal de mobilitzar recursos i implicar-los en les actuacions que es projectin.
  • Formar els ciutadans de Premiā de Dalt, mitjanįant cursos gratuīts, per facilitar la seva incorporaciķ a la cultura de les noves tecnologies
  • Sensibilitzar, difondre i impulsar la utilitzaciķ de mitjans i tecnologies innovadores per garantir que Premiā de Dalt s´incorpori a l'avantguarda de la modernitzaciķ.
  • Facilitar l'accés a la Societat de la Informaciķ dels ciutadans per mitjā de Punts d'accés públic a Internet.


La Regidoria de Societat de la Informaciķ estā segura que per a la consecuciķ d'aquests objectius comptarā amb la inestimable colˇlaboraciķ de tots els agents socials implicats en aquest projecte i anima tots els ciutadans a sumar-se i a integrar-se en aquest nou model de societat.

 
Dades de la regidoria

Regidor: Antoni Lķpez Guillén
Tčcnic: Salvador Matarķ
Adreįa: Plaįa de la Fābrica, 1
Telčfon: 93 693 15 15

Horaris:
De dilluns a divendres de 9 a 14h
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica

Āmbits de la regidoria

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat