Inici > Ārea serveis personals > Transparčncia i Govern Obert
TRANSPARČNCIA I GOVERN OBERT

transparčncia

L'activitat de l'Administraciķ ha de ser visible a la ciutadania, fācilment localitzable i expressada amb claredat. En aquest sentit, el Govern de Premiā de Dalt té un ferm compromís de transparencia amb la voluntat d'informar i retre comptes de tota l´acciķ de govern. Els veīns tenen dret a solˇlicitar i rebre tota la informaciķ que sigui pública.

L'Ajuntament de Premiā de Dalt ha rebut per 1r any el segell inforparticipa a la qualitat i la transparčncia de la comunicaciķ pública assolint el 100% de transparčncia junt a 24 municipis més. Es tracta d'un distintiu creat pel Laboratori de Periodistes i Comunicaciķ Plural (LPCCP) de la Universitat Autōnoma de Barcelona, que es basa en els resultats d'avaluar la informaciķ que ofereixen els webs corporatives dels Ajuntaments i que es publica en el Mapa de les bones prāctiques per a la comunicaciķ pública a Catalunya. L'Avaluaciķ del web s'ha realitzat a partir de 41 preguntes.

Assoliment 100% transparčncia

Assolimenet 100% transparčncia

Fitxer: segell_infoparticipa_100_transparencia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 4
Mida: 159,08 kB

La regidoria de Transparčncia i Govern Obert neix amb l'objectiu de donar compliment a la Llei de Transparčncia, Accés a la Informaciķ Pública i Bon Govern mitjanįant la qual es regula i garanteix la transparčncia de l'activitat pública i el dret d'accés dels ciutadans a la informaciķ i la documentaciķ públiques. Aquesta llei va ser aprovada el 19 de desembre del 2014 pel Parlament de Catalunya.
Entre els objectius de la nova regidoria destaca la creaciķ d'un portal de la transparčncia en quč ja treballa l'Ajuntament.

 
Dades de la regidoria

Regidor responsable:
Alejandro Costa Urigoitia

Responsable tčcnic: Mōnica Farré, cap de Gabinet i de Comunicaciķ
Plaįa de la Fābrica, 1
Atenciķ al ciutadā: de dilluns a divendres de 10 a 14h
Telčfon: 93 693 15 15
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica:

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat