Inici > Ārea serveis personals > Participaciķ ciutadana
PARTICIPACIĶ CIUTADANA

participaciķLa democrācia representativa necessita, avui, una implicaciķ més gran de tota la poblaciķ per avanįar en temes de civisme, convivčncia i cohesiķ social.

Cal fer esforįos per aconseguir que els vilatans i vilatanes es sentin compromesos en el desenvolupament del seu municipi, i aixō passa per posar en marxa mecanismes participatius que fomentin la interacciķ social, consolidin la conscičncia colˇlectiva i redueixin l'aīllament.

L'existčncia de la regidoria de Participaciķ Ciutadana és la garantia de la voluntat del govern municipal d'apostar per la implicaciķ dels habitants en el funcionament de la vida pública de Premiā de Dalt. Aquesta participaciķ, perō, incumbeix en tota l'organitzaciķ municipal, i, per tant, el seu treball és transversal.

 El Reglament Orgānic Municipal (ROM) com a eina reguladora de l'organitzaciķ i el funcionament de l'Ajuntament de Premiā de Dalt preveu en el seu articulat diferents elements per fer efectiva la participaciķ dels ciutadans i ciutadanes en la vida municipal. L'assistčncia activa als plens municipals, la participaciķ en audičncies públiques, o la participaciķ en els consells sectorials municipals sķn formes de fer efectiva aquesta participaciķ.

Des de la regidoria de Participaciķ Ciutadana volem potenciar les associacions i entitats sense ānim de lucre, perquč creiem que sķn les escoles de la vida social de la poblaciķ, i les eines que han de permetre la creaciķ d'una xarxa activa ciutadana, que es preocupi pel desenvolupament de la vila, i les millores en les condicions de vida de tots els seus veīns i veīnes. Volem donar veu a les persones i rendibilitzar els coneixements i experičncies, per avanįar tots junts.

ALTRES MECANISMES DE PARTICIPACIĶ:

Consell Municipal de Cultura

 
Dades de la regidoria

Regidor: Inma Fernández Martínez
Tčcnica: Gemma Planas
Adreįa: Plaįa de la Fābrica, 1
Telčfon: 93 693 15 15
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica
Horari d'atenciķ al públic: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, amb cita prčvia

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat