JOVENTUT

Logotip La Fletxa

PIJ La Fletxa

La Fletxa és un servei municipal per a joves de 12 a 30 anys, on t´atenen de forma personalitzada, confidencial i gratuīta.  Hi trobarās informaciķ sobre treball, formaciķ, salut, participaciķ, habitatge, lleure, cultura i oci,  activitats de vacances, vacances, natura, esports, transports, associacions i moviments socials...

Servei d'autoconsulta

El PIJ La Fletxa té a la teva disposiciķ 3 ordinadors connectats a traves d´una xarxa. Pots accedir-hi mitja hora, de manera gratuīta. Pots consultar informaciķ, enviar els teus correus, xatejar, fer-te un correu electrōnic... També tens altres ordinadors on pots fer treballs, informes, currículums,  escanejar i fotocopiar imatges o documents, entre d´altres.

Graffiti La Fletxa A La Fletxa disposem d´una zona de consulta amb fulletons temātics, revistes (Entrejovenes, Papers de joventut, El Temps, Lambda, Debat jove, Protagonistes, ja,...), l´espai d´hemeroteca, un servei de préstec de material i  llibres relacionats amb les Polítiques de joventut i una secciķ de viatgeteca.  Ah! I moltes prestatgeries informatives.

Des de les nostres instalˇlacions pots consultar informaciķ per organitzar els teus viatges i caps de setmana: recull d´ofertes, guies, viatges organitzats per joves , allotjaments, informaciķ turística, turisme rural, guia de cāmping... Si has de viatjar i vols gaudir dels  avantatges de ser jove vine al Punt, pots fer-te els carnets d´alberguista (REAJ), estudiants ( ISTC)  i mestres  (ITIC)  internacional, (IYTC)  al PIJ.

A banda, des del PIJ també donem suport a les entitats i colˇlectius juvenils:

Cau l'Espolsada

Dissabtes de 10.30 a 13h.  Davant de la SC Sant Jaume
Adreįat a infants i joves de 7 a 17 anys.
Per a més informaciķ: Escriu al Nico

Divertit

Associaciķ de Serveis a la Joventut
Més informaciķ: Albert Hernando: 606 344 933

Club de Rol La Fletxa Negra

Torrent Santa Anna, 6
Fes clic aquí per anar a la seva web

Carnet de La Massa Jove

Amb el carnet La Massa Jove, pots gaudir de tots els espectacles del Teatre La Massa (Vilassar de Dalt)  i de la programaciķ teatral de Premiā de Dalt Escena i Jazz en la Nit a 5€, exclusivament per a joves de 12 a 25 anys. Les entrades s´han de recollir a taquilla el dia de l´espectacle de 19 a 21h. Es poden reservar les entrades al PIJ de Vilassar de Dalt fins al dijous a la tarda. Pots fer-t´he gratuītament el carnet al PIJ La Fletxa.

Destaquem
Dissabte, 20 de gener - 2/4 de 6 tarda
 
Dades de la regidoria

Regidora: Emma Escolano
Tčcnic: Carme Cristķbal
Torrent Santa Anna, 6
Telčfon: 93 754 80 19
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica
Horari d'atenciķ al públic: Dimarts, dijous i dissabtes, de 17 a 21h; dimecres i divendres d'11 a 14h

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat