Premià de Dalt Soluciona

Navigation Bar

Incidències resoltes

Above Content Body

Content Core

96 incidències resoltes

 • Mon 23 Jul 2018

  Sóc usuària del pi-pi-can del carrer vogi; fa aproximadament uns quatre mesos, que vas fer un escrit per comunicar l'estat del pi-pi-can, ara ens trobem amb el mateix; hi han bastants forats i un munt d'herbes (suposo que arran de les pluges), m'agradaria si fos possible que el mes aviat possible poguessin vindre els empleats de la PINASSA a fer els abans esmentats treballs. En un correu electrònic ja vàrem dir-me que aquest servei es fa dues vegades a l'any, però es que ara fa molta falta la veritat és que fa pena. Els hi ho agraeixo molt anticipadament. Gràcies.

 • Tue 06 Mar 2018

  Degut al moviment de terres d’un solar del C/Parc güell 10(crec que es aquest num) els camions passen per sobre del terreny del davant sense edificar on no hi ha vorera i trenquen la canonada d,aigua.això ha passat 3 cops aquest mes i els veins ens quedem sense subministrament força estona.Els treballadors de Sorea asseguren que es aquesta la causa i sempre es el mateix punt.he volgut parlar amb els dels camions però la veritat no m’han fet gens de cas.els de Sorea diuen que no poden posar una valla per que esterreny privat ,com seria espai per vorera,l’Ajuntament podria fer alguna cosa?perque no torni a passar

 • Tue 06 Mar 2018

  Hem observat que una tapa de conexió elèctrica que es troba al costat de les escales de sortida a la carretera, entre Can Figueres i la biblioteca, està fora de lloc i sembla que l'han arrancat.

 • Wed 07 Mar 2018

  Amb data 06-03-2018 rebo notificació de denúncia per infracció de circulació. Les dades del vehicle no són meves, és un cotxe que no és meu. Necessito que donin de baixa la ordre de pagament d,aquesta multa. Ahir mateix vaig parlar amb la Policía Local, i em van adreçar a posar-me en contacte amb vostés, l'Ajuntament de Premià. Els faig arrivar l,arxiu de la notificació. Espero noticies seves.Moltes gracies. Salutacions.

 • Fri 23 Nov 2018

  Hi ha una tapa que li falta la peça del mig i hi cap el peu d'un nen o el tacó d'una sabata d'adult

  PERILL TAPA AVINGUDA CARITAT
 • Sat 12 May 2018

  Des de fa unes setmanes el carrer riu onyar, inclòs el parc infantil està en unes condicions desastrosses. Les herbes i canyes han agafat un nivell de força i alçada brutal,com a conseqüència a la zona hi ha un focus de mosquits, rates, bitxos i insectes varis. El parc infantil impossible d'accedir ni fer servir els bancs. L'any passat va passar el mateix i el jardiner que va venir, va tallar les herbes, oblidant-se de les voreres i en lloc de recollir la brossa al tallar la deixava al mateix lloc (feia servir màquines sense borsa) perque deia que com es orgànic no passa res. Doncs com a resultat va passar en en menys d'una setmana havia crescut el doble. Quan talles la gespa reculls el que talles, així que amb mès motiu les herbes d'aquest tipus que provoquen malestar ajudant a que s'activen les plagues insectes.

  Riera del carrer riu onyar i parc infantil
 • Tue 23 Apr 2019

  Entre los números 3 y 5 de la Calle Hipólito Lázaro, hay una pasillo de unos tres metros de ancho que comunica nuestra calle con la calle de encima Bosc d'en Sagué. Yo soy la propietaria de la vivienda situada en el nº 3. Cuando compramos la vivienda se nos dijo que dicho pasillo era un cortafuegos ( cosa bastante ridícula ya que está lleno de pinos y maleza ), en todo caso dicho espacio no se mantiene por nadie, ni se limpia, ni se corta nada y está en un estado lamentable. Justo a un metro de mi valla lateral derecha hay un pino enorme colindante a las dos viviendas, y en concreto en la mía ha accedido por el lateral del jardín y está levantando el hormigón de la terraza delantera que es a la vez el techado del aparcamiento. Primero solo parecía que se levantaban las piezas de cerámica, pero al venir el paleta a revisarlo ha levantado una parte y nos comunica que son las raíces del pino y que sino se corta acabará afectando a la cimentación de la vivienda. El pasado jueves acudí a la OAC para hablar con el técnico y me comunicó que miraría exactamente que es y a quien pertenece ese espacio pero que en todo caso comunicara la incidencia oficialmente. Adjunto fotografías del pino y de los daños ocasionados.

 • Tue 23 Apr 2019

  Quisiera que Medi Ambient se persone en la zona y nos diga si el estado lamentable en el que está la zona en la que se ha realizado la actuación de limpieza de bosque ( parece ser como medida contra incendios ), es como va a quedar definitivamente. En paralelo que revise la situación del pasillo situado entre las casas 3 y 5 para solucionar la contención de tierras, acabar la acera y dejar en condiciones dicha zona.

 • Mon 17 Dec 2018

  Fa quinze dies , i desprès fa quatre dies, vaig trucar a la OAC per indicar que el fanal EP 33 01 07, feia mes d'un mes que estava apagat (crec que bombeta fosa), avui encara está igual. Per tan prego que la reparació sigui ja. Pressuposa el que un tros de carrer está ales fosques,amb ñlo que reresenta de inseguretat ciutadana. Es al carrer Travessia de la Ronda Mistral entre el números 9 i 11.

 • Wed 04 Apr 2018

  Hola. Desde siempre el agua de premia era buenísima, para todo. Pero de un tiempo a esta parte es inbebible. Tiene muy mal sabor y hasta para cocinar no sirve. Nos gustaría que volviera a ser como antes. No sabemos a qué se debe el cambio

 • Sat 24 Feb 2018

  Aquesta farola amb referència EP09 01.08, fa dies que no funciona.

  Farola carrer coromina
 • Wed 30 May 2018

  en la calle ramon berenguer I, delante del número 1 se han levantado varias baldosas de la acera, que pueden provocar caídas importantes y daños a personas

 • Tue 05 Jun 2018

  PERILL! Armari electric d'alta tensió (III- fases 400V / 230V) sense tancar accessible a menors del parc

  Plaça carnestoltes / parc felicià Xarrie
 • Thu 19 Jul 2018

  Les plantes de l'ajardinament proper al CAP de la carretera d'Enllaç estan envaint el banc i la zona de pas.

  Ajardinament CAP Premià de Dalt
 • Thu 17 May 2018

  Al carrer de les teixidores no podem veure la televisió,parlant amb altres vilatans sembla ser que passa a molta gent de Premià de dalt,així que creiem que deu haver-hi algun problema amb el repetidor, això ja fa temps que passa i s'ha convertit en un mal somni, especialment per a gent gran que no te altre entreteniment,creiem que això s'hauria de solucionar immediatament,ja que en ple segle 21 sembla mentida que ens pugui passar això. Esperem que es pugui solucionar aviat i gràcies per adavantat.

 • Tue 13 Mar 2018

  Voldria sol.licitar la neteja del pi-pi-ca amb la cobertura dels forats, l'arrencament de les males herves i el podament dels arbres (no pins). Moltes gràcies.

 • Tue 19 Jun 2018

  El juliol tenim previst arreglar la façana . Han de posar andamis però només una setmana. Necessito permís d'obres ? Sant jordi 26. És un final de carrer que no molesta a ningú. Quin tràmit hauria de fer. Montserrat Torralba

 • Fri 17 Aug 2018

  El mirall que hi ha al C/Joan Maragall, a la cruïlla amb el C/Montserrat Martí, està trencat. Preguem reposició.

  Mirall trencat
 • Sun 02 Jun 2019

  Bon dia, la tapa de clavegueram de l'avinguda Barcelona, entre Bar Buzón i parada de Taxis, torna a està sense fixar. Ja heu fet aquesta actuació amb anterioritat però em sembla que pel tema de control de plagues l'obren i la tornen a deixar sense fixar cosa que causa molt de soroll quan passen cotxes. Us agraïria la fixeu si us plau.

 • Tue 28 May 2019

  Buenos días, Les escribo para informarles de que se están levantando los panots de la acera delante de la puerta de mi casa, c/ Vogi nº 70 Les agradecería vinieran a solucionarlo Gracias Saludos

 • Wed 17 Oct 2018

  DES DE LES PLUGES D'AGOST, HI HA DIFERENTS PARTS DEL TORRENT CASTELLS AIXECADES I EN MOLT MAL ESTAT. ENTENC QUE JA HO SABEU, DONAT QUE HI HA CINTA I CONS DE SENYALITZACIÓ, PERÒ CALDRIA REPARAR AL MÉS AVIAT POSSIBLE PERQUÈ ÉS UNA DE LES ENTRADES AL BARRI I PASSEN MOLTS VEHICLES (A L'ALÇADA DEL CAMÍ A TEIÀ)

 • Sat 05 Jan 2019

  Descripcio farola "EPA 45 03-18 ". Situació devant de carrer Clavells,19 a la Urbanització Les Pergoles. Fa temps no se encen al vespre.

 • Fri 07 Jun 2019

  Fa mesos que el mirall que hi havia al Carrer Can Creus (al mur de la casa Sta. Clara), està trencat. El fet que els cotxes aparquin separats del mur i que aquest mirall estigui trencat, dificulta molt l'hora de sortir del parking de Ptge. de les Feixes (Can Creus, 7). Agrairé possin un altre mirall per resoldre aquest problema. Gràcies

 • Fri 09 Nov 2018

  La vorera del voltant d'alguns arbres propers al CAP de Premià de Dalt i a la guarderia municipal, es troben aixecades i poden provocar caigudes.

  Mal estat de la vorera
 • Tue 17 Apr 2018

  Tan els gronxadors com la sorra està deixada, sense manteniment de fa mesos. Caldria netejar la zona com a mínim 1 cop al mes.

 • Wed 10 Oct 2018

  EL CARRER ANSELM CLAVÉ ESTÀ PLE DE BONYS I DEGUT A LES PLUGES HI HA UN FORAT MÉS GRAN DAVANT EL NÚMERO 15-17

 • Wed 10 Oct 2018

  HI HA FORATS

 • Wed 10 Oct 2018

  FA ANYS QUE VA SORTINT AIGUA PER LA ZONA DE L'ESCOLA, QUE BAIXA COM UN RIU TOT EL CARRER AVALL. PODEU MIRAR A QUÈ ÉS DEGUT? GRÀCIES

 • Fri 12 Jul 2019

  Ubicació: Torrent Santa Anna cantonada amb Torrent Fontsana. S'està col.locant una cabina de la ONCE just davant d'una sortida d'un local, ara regentat per un bazar xinès. Prego si us plau abans que es faci la instal.lació definitiva es pogui moure uns metros per evitar aquesta incidència. Adjunto fotografia per que comproveu el redactat. Gràcies

  UBICACIÓ PUESTO ONCE OBSTRUINT UNA SORTIDA D'UN LOCAL
 • Fri 15 Feb 2019

  Bon dia, El fanal del començament de la Travessia Miramar al barri Cotet no funciona des de fa dies. Prego el seu arranjament. Gràcies

 • Fri 23 Nov 2018

  Farola con bombilla fundida en C/ Mossen Josep Mas, entre los números 18 y 22

 • Wed 19 Dec 2018

  Desde de fa setmanes dos fanals de la Travessia Torras i Bages no funcionen, els núms. EP070.22 i EP0701.23

 • Sat 01 Dec 2018

  D'un temps ençà els veïns del Camí del Mig, en el tram comprés entre el Torrent de Santa Anna i l'entrada a l'aparcament de l'Illa Fantasia, patim dia sí i dia també foscor total a la nit per l'apagada de tots els fanals de l'enllumenat públic. Es un indret molt transitat per vianants i vehicles i s'ha de fer totalment a les fosques. S'ha passat avís a Boquet, tal i com està recomanat, però primer era un fanal i ara es tot el tram de carrer. Abans de lamentar un accident per aquesta causa, demano una ràpida solució que posi fí a aquesta situació. Gràcies.

 • Wed 12 Dec 2018

  Els fanals EP0701.22 I EP0701.23 de la Travessia Torras i Bages no funcionen des de fa mes de dues setmanes

 • Fri 01 Jun 2018

  Es impossible circular per la vorera en qüestió ja que està plena de plantes crases trepadisses, al tenir que transitar per el vial ho fa molt perillós ja que existeix un canvi de rasant de la calçada molt important i els cotxes no et veuen venir, fet que pot provocar un accident molt greu. Demano que es podin les plantes que pengen del mur existent i s'acabi de pavimentar el tram de vorera fins sota el pont de l'autopista.

  Vorera plena de planes trepadisses
 • Fri 11 Jan 2019

  El Fanal EP 19 02.60 no funciona, a la meitat del carrer Torrent Can Pau Manent

 • Thu 18 Oct 2018

  HI HA UN FANAL QUE ESTÀ FOSA A LA NIT I PORTA ASI MES D'UNA SETMANA, ES TROBA A L'AVINGUDA CANIGÓ, 18 (CANTONADA AMB CARRER CERDANYA). TAMBÉ HI HA UNA FANAL AL CARRER CERDANYA, 9 (CANTONADA AVINGUDA CANIGÓ) QUE S'HA DESPRÈS o TRENCAT EL CAP DE L'ENLLUMENAT I ESTÀ PENJANT DEL CABLE. EN SER UN PROBLEMA DE LES DUES CANTONADES, PER LA NIT ESTÀ BASTANT FOSC, SERIA INTERESSANT PUGUIN PASSAR ARREGLAR LES DUES AVARIES LO ABANS POSSIBLE.

 • Sun 13 May 2018

  Fanal sense llum, EP43 01.12

 • Wed 28 Mar 2018

  Fa uns anys ja varem tenir una plaga de cucs important i l ajuntament va fer una neteja exterior i nosaltres el mateix personal varem fer una interior. Tornem a tenir aquest cucs. Ara encara no són molts però cada dia que passa tenim les parets amb ells. Demanem fer una acció externa perquè no servirà de res si encarreguem una a dins de casa i no es fa res al barri. Montserrat torralba Carrer sat jordi 26 .

  Plaga de cucs
 • Fri 22 Feb 2019

  He observat 3 bosses d'orugues als pins de la biblioteca, si us plau, actueu abans de que passi més temps per evitar problemes amb persones i animals.

 • Mon 02 Apr 2018

  Bona nit, Dissabte a mitja tarda vaig trobar a una parella (aparentment extrangera) fent fotografies a casa nostra a la Riera de Sant Pere 187 (Can Cirés) i a la del costat (Cal Espasé). Al veure que eren observats es va produir un canvi d’actitut sospitós. Adjunto fotografia de l’ home. També tinc de la dona pero tan sols se’m permet adjuntar una fotografia en aquest comunicat. En cas de ser d’interés l’altre fotografia poden posar-se en contacte amb mi. Anna Sauqué Pujol-Xicoy Annasauque@hotmail.com

 • Fri 25 May 2018

  Buenas tardes, vivo en la avda Puig de piedra 23. Y esta primavera he fumigado 2 veces mi parcela y mi casa. Y no acabamos con ellas, resulta que los nidos grandes están entre la acera y la calzada y necesitamos que el ayuntamiento fumigue. Porque es horrible la plaga que tenemos . Gracias de antemano. Un saludo.

 • Fri 16 Mar 2018

  Ens els últims dies hem notat un canvi de gust de l'aigua important. Sabeu a que es degut aquest gust tan desagradable?

 • Mon 15 Oct 2018

  Portem dues setmanes amb la llum del fanal fos en C / Berguedà 17

 • Wed 09 Jan 2019

  Hace varios meses empecé a correr gran parte de mis entrenos por la pista de atletismo de tierra que han puesto por encima del pabellón polideportivo de Premià de Mar. A los pocos días ya empecé a tener incidentes con los dueños que no llevan atados y con bozal a sus perros, que son la inmensa mayoría, y que además no utilizan el pipican para sus animales sino la pista de tierra, que se supone que es el lugar habilitado para que corran las personas, no los perros. Finalmente llamé un día a la policía local de Premià de Dalt con la intención de que fuesen algún día no a multar sino a recordar a los dueños de los perros las condiciones de uso del pipican y de la pista de tierra. Me dijeron que fueron un día entre semana de 07:00 a 08:00 de la mañana. Un día laborable a esas horas nadie pasea el perro por allí así que les dije que les retaba a que fuesen un sábado o domingo de 12:00 a 13:00, que es cuando podrían avisar a la gente de cómo deben llevar el perro y de que, sobre todo, los perros tienen que estar en el pipican, no en la pista tierra. Pese a que en dos entradas hay un cartel (muy pequeñitos, eso sí) que indica esto mismo, cada vez que aviso a un dueño de tal circunstancia su comportamiento es de agresividad o de pasividad absoluta. Les pido, por favor, una acción de información más efectiva, para evitar accidentes innecesarios. Para refrescar la memoria y que se pueda comprobar que no es algo que me inviento, les paso varios artículos de prensa, algunos de los cuales son bastante recientes, sobre ataques de perros a personas, de todas las edades y condiciones, e incluso a sus propios dueños. El día que ocurra una desgracia me quedará la conciencia tranquila de haber avisado en varias ocasiones. Y además tendré constancia de haber enviado este mensaje para demostrar la petición realizada. Un saludo. David Izquierdo Muere el anciano de 81 años que fue atacado por tres rottweiler en Madrid https://www.elperiodico.com/es/madrid/20190108/muerte-anciano-ataque-perros-7234160 Un perro mata a un bebé de 20 días en Tenerife https://elpais.com/politica/2018/10/03/actualidad/1538572921_190438.html Muere un hombre de 87 años tras ser atacado por seis perros en Asturias https://elpais.com/politica/2018/07/11/actualidad/1531308467_269284.html Investigan la muerte de dos mujeres atacadas por sus perros en Colmenar de Oreja (Madrid) https://www.lavanguardia.com/sucesos/20181121/453083881888/investigan-muerte-mujeres-atacadas-perros-madrid-colmenar-de-oreja-hoy-video-seo-ext.html Un perro muerde en la cabeza a un niño de 7 años en Málaga tras meterse en la piscina en la que nadaba https://sevilla.abc.es/andalucia/malaga/sevi-perro-muerde-cabeza-nino-7-anos-malaga-tras-meterse-piscina-nadaba-201809251756_noticia.html Un perro ataca a nueve personas en Barcelona antes de ser abatido https://www.elmundo.es/cataluna/2016/10/18/58062c3e46163ff0678b45f3.html Un perro muerde en una mano a una niña de 13 años en el barrio de Recimil https://www.lavozdegalicia.es/noticia/ferrol/ferrol/2018/06/28/perro-muerde-mano-nina-13-anos-barrio-recimil/0003_201806F28C3992.htm Un perro muerde la cara de una bebé de Cambrils https://www.diaridetarragona.com/costa/Un-perro-muerde-la-cara-de-una-bebe-de-Cambrils-20180926-0066.html Un perro bóxer muerde 26 veces a una niña de 10 años en Asturias https://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/sucesos/perro-boxer-muerde-26-veces-nina-10-anos-asturias_1177365.html

 • Tue 17 Apr 2018

  CALDRIA NETEJAR EL PARC DE LA PETANCA I PLAÇA DEL REMEI COM A MÍNIM UN COP AL MES JA QUE FA MESOS QUE NO ES NETEJA I TANT ELS GRONXADORS COM LA SORRA ESTÀ EN ESTAT DEFICITARI

 • Thu 21 Jun 2018

  No s’ha netejat el parc (no se el nom) que te entrada desde la carretera de l’enllaç devant el poligon dela floresta

  Perill d’incendi
 • Sun 07 Jul 2019

  Buenos días, Nuestra casa colinda con el bosque (donde empieza la calle Hipólito Lázaro) y algún vecino ha dejado varias bolsas de basura justo al lado de nuestro muro de contención, lo que ha provocado una plaga de cucuarachas que se está entrando por nuestra valla en grandes cantidades. Hemos visto que las basuras ya no están, pero las cucarachas siguen porque se habrán reproducido. Por favor, necesitamos ayuda para que vengan a fumigar y revisar que no haya más basuras por la zona ni que nadie vuelva a dejarlas ahí. Muchas gracias

 • Sat 06 Jul 2019

  L'enllumenat públic es engegat a ple dia

 • Sat 09 Jun 2018

  El fanal nº EP42 03.20 Porta com unes dos setmanes que no funciona Avinguda Girona, devant nº 36

  Enluminat públic
 • Tue 26 Jun 2018

  hay una problema con el campanario de la iglesia porque no pare por la noche y creo que hay un ley sobre la contaminación sonora aqui. No dormi por cuatro noches desde el companario de la iglesia comenca a timbre

 • Sat 20 Jul 2019

  Bon dia, faig un corta i pega d'aquesta indicència doncs l'he passat 3 cops en els darrers 2 mesos .La tapa de clavegueram de l'avinguda Barcelona, entre Bar Buzón i parada de Taxis, torna a està sense fixar. Ja heu fet aquesta actuació amb anterioritat però em sembla que no s'acaba de solucionar el problema definitivament. Quan passen els cotxes per sobre fa un espetec que molesta constament.

 • Mon 07 Jan 2019

  farola devant carrer Clavells,19 (Urb.Les Pergoles) NO funciona. EPA 45 03.18

 • Wed 25 Jul 2018

  Es detecta la borera mullada, carrer costa brava 33, Premia de Dalt

 • Thu 26 Jul 2018

  El suro dels gronxadors i tota la fusta que l'envolta està plagat de formigues. A més hi ha molts mosquits i la font plena de bitxos

 • Sun 09 Sep 2018

  Estimats Senyors, Escric la present referent al carrer Ricard Sagué, 4. Aquest carrer es un cul de sac i cada cop que plou s'acumula la sorra arrossegada per les aïgues i els serveis de neteja de l'ajuntament mai netegen el carrer, només ho fan quant vinc a l'ajuntament a reclamar. Els hi prego: 1- Procedeixin a netejar el carrer urgentment doncs l'acumulació de sorra actualment està fora de mesura com poden comprovar a les fotos que adjunto. 2- Planifiquin visites després de les pluges per no tenir que estar avisant cada cop que plou. Moltes gracies per la seva atenció.

  Sorra al carrer
 • Fri 18 May 2018

  La TV no funciona des d'ahir i el cap de setmana passat tampoc va funcionar bé. No se si l'ajuntament pot fer alguna cosa, però no és normal que passi tan sovint

 • Thu 23 Aug 2018

  Las baldosas de la calle Teixidores, en el punto de acceso a la zona de aparcamiento pública, estan sueltas y rotas. Cada vez que pasa un coche hacen mucho ruido y molestan a los vecinos que vivimos delante.

  baldosas sueltas C/Teixidores
 • Mon 22 Jul 2019

  Arbres que impedeixen el pas i fan malbe les escales.

  Arbres a mig de les escales
 • Wed 31 Oct 2018

  Soy vecino del barrio del Remei y os quisiera señalar un problema en el cruce entre la carretera dels Sis pobles y la carretera a Premià de Mar. En el punto que os indico en la figura, las plantas han crecido mucho y dificultan la visibilidad para los que vienen de la carretera dels Sis pobles y tienen que doblar en la carretera a Premià de Mar. En más de una ocasión, he asistido a riesgos de que se produjera un accidente. Está previsto limpiar esa área, cortando esas plantas? Gracias de antemano por vuestra respuesta. Saludos cordiales, Luciano

 • Mon 30 Apr 2018

  Hola bon dia, al parc que hi ha al carrer Torrent Castells, al costat del centre cívic, està molt deixat: La font no funciona. La pista de bàsquet i futbol, fa temps que no s'escombra. Pals de fusta en el perímetre que estan trencats, i poden ser perillosos pels nens. En fi... Una maneta de manteniment no aniria malament. Gràcies per la seva atenció. Adjunto fotos

  Parc Pisotella
 • Sat 20 Jul 2019

  Bon dia, faig un corta i pega d'aquesta indicència doncs l'he passat 3 cops en els darrers 2 mesos .La tapa de clavegueram de l'avinguda Barcelona, entre Bar Buzón i parada de Taxis, torna a està sense fixar. Ja heu fet aquesta actuació amb anterioritat però em sembla que no s'acaba de solucionar el problema definitivament. Quan passen els cotxes per sobre fa un espetec que molesta constament.

 • Wed 12 Dec 2018

  Els fanals EP0701.22 I EP0701.23 de la Travessia Torras i Bages no funcionen des de fa mes de dues setmanes

 • Fri 18 Jan 2019

  Referencia de farola: EP 11 02.01 La luz no va y la base está oxidada y los cables expuesto, un peligro teniendo en cuenta que en la calle hay niños pequeños. Agradecería pudieran resolverlo cuanto antes

  Farola camí Teia que no funciona y en mal estado
 • Wed 10 Oct 2018

  DES DE LES PLUGES DEL MES D'AGOST HI HA DOS FORATS A L'ALÇADA DEL PIPI CAN

 • Wed 10 Oct 2018

  A SOTA EL PONT DE L'AUTOPISTA HI HA UN FORAT

 • Wed 10 Oct 2018

  FA 6 MESOS COM A MÍNIM, ES VA TREURE UNA REIXA DE LA VORERA DEL COSTAT DE L'ESCOLA I ES VAN COL·LOCAR 2 CONS. DONAT QUE ÉS UN LLOC ON PASSEN MOLTS NENS I ÉS PERILLÓS, CALDRIA REPARAR-HO AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 • Wed 07 Nov 2018

  El fanal de referència situat a la Crta Sis Pobles alçada 154 no funciona. Adjunto fotografia. Gràcies

  Fanal sense llum
 • Fri 16 Mar 2018

  Fa uns mesos vaig comentar a uns senyors de urbanisme de l´ajuntament que el passatge Sta.Elena estaba molt descuidat i mai havien fet un manteniment, i fa 25 anys que hi soc, en van dir que ho mirarien. La me va dona en va dir" que esperes sentat,que ho tenia clar",tenia raó,per aixo envio fotografies,perque el més aviat posible fagin un manteniment i reparació com es adient els impostos que pagem,encara que no estem el centre del poble.

  Falta de manteniment final Passatge Sta.Elena.
 • Mon 05 Mar 2018

  No funciona l'enllumenat públic a Camí del Mig, 59, davant de la farmàcia. Faig arribar la incidència des d'aquí perquè el link de la seu electrònica per incidències a la vía pública no funciona.

 • Thu 18 Jul 2019

  Buenos días. Llevamos un tiempo, observando presencia de cucarachas en el interior del jardín de mi vivienda, situada en Ronda Mistral nº 14 de Premià de Dalt, incluso algunas han entrado en el interior de la vivienda, a traves de la puerta de entrada. Esta mañana, mi mujer, al salir de casa, ha observado que había presencia de algunas, moviendose por la acera de la calle, de las que adjunto fotografías. Ruego realicen alguna acción para erradicar este problema.

  Cucarachas en las calles
 • Wed 03 Jul 2019

  Bé, un cop més, els demano que vinguin a tallar la vugambilia. Gràcies

 • Mon 23 Jul 2018

  al carrer de can soberano al costat del parc hi ha uns contenidors. han deixat a fora unes portes de fusta amb vidres- que ja han trencat- i es perillos inclús per la recollida. aneu amb cura. ja fa dos dies. gracies

 • Wed 14 Mar 2018

  desde hace dos o tres dias que vengo obserbanso que e l agua sabe i huele a balneario el cloro sale mucho quisiera saber el motivo i si seran muchos dias con esta situacion atentamente isabel garcia wic . vecina del barrio cotet

 • Sun 13 Jan 2019

  EPA 45 03-18

 • Wed 11 Apr 2018

  Asfalt,voreres,escales,baranes,jardineres en mal estat i brutes, nul manteniment en 25 anys,crec que es hora de fer quelcom. Es la segona que ho faig saber i no he tingut resposta,espero que ara sí. Salutacions

  Falta de manteniment final Passatge Sta.Elena.
 • Wed 06 Feb 2019

  Des de primers de desembre, per telèfon i per la web, hem informat de l'avaria dels fanals EP 0701.22 i EP 0701.23, demano que s'acceleri la seva reparació per la inseguretat que dóna la manca de llum a aquest tram de carrer

 • Wed 06 Feb 2019

  Des de primers de desembre, per telèfon i per la web, hem informat de l'avaria dels fanals EP 0701.22 i EP 0701.23, demano que s'acceleri la seva reparació per la inseguretat que dóna la manca de llum a aquest tram de carrer

 • Wed 06 Feb 2019

  BUENAS TARDES MI VECINO TIENE LOS PINOS PLAGADOS DE PROCESIONARIAS, SOY ALERGICA A LAS MISMAS Y TENGO UN PERRO PEQUEÑITO AL CUAL NO PUEDO DEJAR SALIR AL PARQUE. NO LO VEO JUSTO, YA QUE SE LO HE PEDIDO Y NO HACE CASO A NADA. AHORA ACUMULA LA PODA EN BOLSAS AL COSTADO DE MI CASA Y HE VISTO VARIAS RATAS Y RATONES. LO HE HABLADO CON UN SEÑOR DEL AYUNTAMIENTO QUE HA VENIDO A VER LO QUE ESTA PASANDO, Y LO QUE ME DIJO ES QUE YA SE LO HABIAN PEDIDO EL AÑO PASADO Y SE LO PEDIRIAN ESTE TAMBIEN, PERO QUE EL NO HACE CASO A LOS AVISOS QUE SE LE HACEN. LES PIDO POR FAVOR HAGAN ALGO, ES IMPOSIBLE VIVIR ASI, ESTOY TODA BROTADA Y SI LE PASA ALGO A MI PERRITO NO SE LO QUE HARIA. VOY CON UNA DOSIS DE CORTICOIDES PARA EL POR SI LE PASA ALGO Y OTRA PARA MI. ESTOY MUY PREOCUPADA PORQUE CADA AÑO, COMO EL SEÑOR NO HACE NADA, VA A PEOR.MUCHAS GRACIAS

  PROCESIONARIAS Y ROEDORES
 • Mon 27 Aug 2018

  bona nit... donada l'alta inseguretat que patim desde fa anys, prego que envieu als tècnics a reparar lo més urgent possible la farola EP08 01.37 del carrer Carnera, num 6, ja que no funciona desde fa setmanes. gràcies

 • Mon 07 May 2018

  Hi ha una paperera amb els peus rovellats, inclús un ha desaparegut. Qualsevol dia cau a terra, però afegit a què els nens petits o animals s'hi poden fer mal.

  paperera en mal estat
 • Thu 19 Apr 2018

  Devant del numero 19 del carrer cami de can Creus, hi ha un pí que te varias branques trencades, amb perill de caura al carrer

  Perill per branques trancades
 • Thu 19 Apr 2018

  Ja farà mig any es va obrir un sot en el lateral del vial per a destaponar el clavegueró de les aigües pluvials provinents del torrent situat just damunt de la carretera ja que causava grans enfangades fins al mateix camí del mig. Considero que és un risc tenir el sot obert i senyalitzat amb tanques d'obra ja que pot patir-hi un accident qualsevol vehicle, la zona per la nit no es troba gaire il·luminada i en cada pluja es segueix produint un fangueig que pot fer patinar els vehicles. Demano una solució al respecte.

  Cruilla Torrent Malet - Carretera dels sis pobles
 • Thu 19 Apr 2018

  Les dues incorporacions des de la carretera dels sis pobles a torrent castells son confuses per a molts vehicles, prova d'això és la circulació errònia que se'n fa ja que s'utilitza com a rotonda, com a giratori de canvi de sentit o es produeixen les incorporacions a través del carril destinat a fer-ho des de l'altre sentit. Aquest fet succeeix previsiblement ja que la senyalització vertical com horitzontal és nul·la, donant a confusió a vehicles que no freqüenten el barri. A més a més, seria bo intentar inquibir-hi algun pas de vianants. Demano senyalitzar-ho correctament ja que he estat testimoni de varis ensurts.

  Incorporacions Carretera dels Sis Pobles a Torrent Castells
 • Fri 20 Apr 2018

  Al carrer Can Cinto Manent hi ha un forat a l'asfalt davant del numero 6. Aquest forat algunes persones s'han torçat el turmell. Es important donar solució ja. Moltes gràcies

 • Thu 08 Nov 2018

  Al retirar les restes dels llums antics, els operaris de l enllumenat, varen pintar les parets i varen deixar restes de pintura al fenal i terra. Agreirem es vingui a fer la neteja oportuna.

  Obres carrer la cisa
 • Mon 17 Dec 2018

  Fa quinze dies , i desprès fa quatre dies, vaig trucar a la OAC per indicar que el fanal EP 33 01 07, feia mes d'un mes que estava apagat (crec que bombeta fosa), avui encara está igual. Per tan prego que la reparació sigui ja. Pressuposa el que un tros de carrer está ales fosques,amb ñlo que reresenta de inseguretat ciutadana. Es al carrer Travessia de la Ronda Mistral entre el números 9 i 11.

 • Thu 27 Dec 2018

  A l'acera de l'esquerra (direcció mar) del carrer Torrent Castells, a partir de la cantonada amb serra del Cadí, hi ha una torre paraticular i la finca de la Torre del Pi que han deixat créixer la vegetació que dona a l'acera, de tal manera que resulta difícil circular-hi. A la zona de la Torre del Pi hi ha a més una atzavara variegada que resulta perillosa pels vianants per les punxes que té. Per tant demano que l'Ajuntament faci les gestions adients per que els propietaris d'aquestes finques podin convenientment la vegetació que dona al carrer i que impedeix circular correctament per l'acera.

 • Wed 12 Sep 2018

  Benvolguts, em poso en contacte amb vostès per a què tallin la buganbilia del carrer Pujada Església. Deixar constància també, que no crec que hagi de ser un veï el que els hagi d'avisar per a fer una feina que hauria d'estar planificada. A més, degut a què no es talla quan toca, ja van 2 vegades que em tallen el cable del telèfon donat a què la planta el tapa.

 • Fri 16 Nov 2018

  hola.. degut als recents robatoris... el carrer carenera porta 2 dies sense enllumenat public... espero que es repari lo abans possible..

 • Fri 06 Apr 2018

  Al parc infantil que hi ha al costat de la petanca del Barri Santa Anna hi ha un gronxador de nadons que fa temps està trencat, prego es repari el més aviat possible.

 • Mon 26 Feb 2018

  Fa mes i mig que el rierol de Can Figueres està sec

 • Sat 07 Jul 2018

  Bon dia: Penso que els plataners del Camí del Mig entre els carrers Margarita de Sucre i Riereta (davant de la Plaça de Santa Maria, al llarg de la vorera corresponent a Premià de Dalt), estàn malalts, amb unes taques blanquinoses a les fulles, que podrien ser fongs (?). Aixó els provoca caiguda prematura de les fulles, com hem vist en els darrers estius. Potser els calgui algun tipus de tractament. Ja vostés decidiràn; moltes gràcies per la seva atenció.

  Plataners del camí del Mig 91 (costat Premià de Dalt)
 • Sat 07 Jul 2018

  Bon dia: Penso que els plataners del Camí del Mig entre els carrers Margarita de Sucre i Riereta (davant de la Plaça de Santa Maria, al llarg de la vorera corresponent a Premià de Dalt), estàn malalts, amb unes taques blanquinoses a les fulles, que podrien ser fongs (?). Aixó els provoca caiguda prematura de les fulles, com hem vist en els darrers estius. Potser els calgui algun tipus de tractament. Ja vostés decidiràn; moltes gràcies per la seva atenció.

  Plataners del camí del Mig 91 (costat Premià de Dalt)
 • Fri 14 Dec 2018

  farola EP04, 01.41

 • Tue 07 Aug 2018

  La carretera de Premià de Mar que uneix les dues poblacions té un petit tram que està en molt mal estat. En concret es tracta del tram just abans de creuar el pont de l'autopista. Si has de pujar caminant al poble es fa bastant complicat, ja que el terreny és de sorra i pedres molt desigual, que realment complica la circulació dels vianants. A més a més, parlem d'un camí que NO està il·luminat. Ara a l'estiu els dies són molt llargs i no és tan necessari, però a l'hivern que a les 5 de la tarda ja és fosc, és impossible passar caminant sense portar la llum del mòbil enfocant el terra per tal de no caure. Trobo adient arreglar aquest tram del camí, asfaltar-lo i il·luminar-lo com cal. És l'únic camí per pujar i crec que hauria d'estar en condicions mínimes.

  Camí per accedir a Premià de Dalt caminant

Below Content Viewlet

Document Actions