Premià de Dalt Soluciona

Navigation Bar

Incidències pendents

Above Content Body

Content Core

41 incidències detectades

 • Sat 23 May 2020

  Debido a la gente incibicos de este municipio y concretamente en el barrio del coger, los dueños de los perros permiten que estos orinen en las fachadas de viviendas y edificios de residencias y otros espacios públicos. Ahora con el calor no podemos abrir las ventanas, y tampoco podemos limpiar la misma fachada para eliminar tan repugnante olor. Es indignante no se pongan medios sancionadores o un impuesto a los dueños de animales que salgan a la calle para que el ayuntamiento ponga medios para de limpieza en fachadas. Ruego puedan dar solución con la mayor brevedad posible ya que no es de recibo que tengamos que lidiar broncas o peleas con las personas incibicas, e incluso nos ponemos en riesgo a que la policia local nos multe por intentar quitar el olor a meado que entra en nuestra vivienda.

  Orinas de perros en fachada con ventanas
 • Thu 18 Jun 2020

  Hola buenos dias,mi banco ha pagado 143,88 euros por el impuesto de vehiculos,por un Nissan Almera que desde hace unos cuatro meses no poseo,ahora tengo un Opel Corsa,matricula 8773 KCB,espero que este todo correcto sino me lo hacen saber,gracias.

 • Tue 19 May 2020

  Buenos dias, en el carrer besos a la altura entre el 7 y el 9 hay unas escaleras donde hay muy poca luz y ademas las baldosas estan rotas, siendo un peligro bastante importante pues transitan personas mayores por ellas. Adicionalmente creo que los jardineros no recuerdan esa zona pues esta bastante llena de plantas en mal estado, secas y malas hierbas.

 • Tue 19 May 2020

  HAY UN BACHE QUE CADA VEZ SE HACE MÁS PROFUNDO Y ES PERJUDICIAL PARA COCHES Y PEATONES

  VÍA PUBLICA--> BACHE(SOT)
 • Mon 03 Feb 2020

  Al Passatge Marià Manent, hi ha restes d'una tapa de diposit d'aigua que va caure, i es uralita, per tant agraïrem que es netegi el més aviat possible. Gràcies

  Restes del temporal al carrer
 • Sat 05 Oct 2019

  Senyors, des de fa un cert temps, trobem i recollim pels voltants de la biblioteca, gran quantitat de deixailles com ampolles, brics de begudes, llaunes, embolcalls de pastes, etc. Això coincideix sovint amb la presència de grups de joves que es reuneixen al vespre en aquest espai.

  Brutícia biblioteca
 • Sat 09 May 2020

  Entenc que estem en una situació d'emergència i que probablement els serveis són mínims, però des que va començar el confinament no s'ha produït cap mena de manteniment de neteja en la Plaça Lluis Companys, donant lloc a l'aparició de puces i paparres. Prec es faci algun tipus d'actuació com més aviat millor per motius sanitaris. Gràcies.

  Abandonament neteja Plaça Lluis Companys
 • Thu 22 Aug 2019

  Fa dies que hi ha una fuita d'aigua a Torrent Castells. Li trasllado per si l'Ajuntament pot fer alguna cosa.

  Fuita d'aigua
 • Mon 29 Jun 2020

  Bona tarda: Com està passant els darrers anys en aquesta època estiuenca, els plataners del Camí del Mig, en la vorera corresponent a Premià de Dalt, presenten unes taques blanques, a la majoria de les fulles, que els donen un aspecte desagradable i posen en evidència alguna afectació. Les branques i fulles estàn a tocar de les cases i fins i tot algunes es toquen amb el cap al caminar per la vorera. La sensació és que encomanaràn la malura als arbres o plantes de les cases. Adjunto fografies fetes des de el número 91, davant de la Plaça de santa Maria. Sé que es va fer tractament el darrer any, però no ha donat resultat. Gràcies per la seva atenció,

  PLATANERS MALALTS
 • Sun 17 May 2020

  Hi ha rates grosses al carrer xamorot i inici del carrer puig de pedra. Hi ha molta herba alta i s'amaguen al voltant de la torre de la llum entre altres llocs. Surten a totes hores suposo que degut a la calma que hi ha últimament.

 • Fri 26 Jul 2019

  Hola, sóc un veí de La Fàbrica i arribo al punt de suplicar per una solució. Els nens que juguen al parc passades les 22h (i molt sovint passades les 00h) és molt molest inclús tancant les finestres. Alguna vegada he trucat a la policia local, però aquesta no pot ser la solució. Si us plau, arreglin aquest problema aviat, pel meu descans i el del meu fill de 2 anys. Gràcies.

 • Tue 17 Dec 2019

  Tenim arbres a Can Vilar amb unes boletes que cauen a terra i sobre els cotxes, embrutant tot, també venen moltes cotorres argentines i fan soroll. Si es fa una poda, acabaríem amb aquests problemes. Gràcies

 • Thu 07 May 2020

  Querido Ayuntamiento, soy Marta DOminguez. La verdad que me dirijo a ustedes porque no se bien bien, como resolver este problema. Resido en la calle Can Soberano sin numero de premia de dalt. La mayoria de transportistas me llaman porque no encuentran la calle, porque no les aparece el numero en google maps, porque la direccion esta incompleta... No se como sollucionarlo. La verdad que con el covid, he tenido que realizar mas pedidos a domicilio por motivos de desplazamientos como bien sabéis. Estoy dispuesta a colocar el número 1, pero no se si es la solución correcta. O cambiar el nombre de la calle, para que no aparezca calle... porque se confunden con pasaje can soberano, torrent can soberano, cami del bosc.... no se que.... no es ni la primera ni la última. Necesitaría solucionarlo. Muchos pedidos los he devuelto porque no llegan a tiempo por perderse. Esteré muy agradecida si podéis indicarme como solucionarlo. Atentamente. Marta

 • Fri 08 May 2020

  Devant de la nostra porta al carrer Vallespir nº 5, fa temps que hi han unes baldoses aixecades, que alguna vegada les he enganxat jo mateix amb ciment, pero està tant precari que tornan a saltar deseguida. estan devant de la entrada del vado y no aguanten res. Ens agradarìa molt si les poguesin arreglar gràcies

  baldoses aixecades
 • Thu 14 May 2020

  EL FANAL AMB CODI EP41 02.01 NO FUNCIONA

 • Thu 14 May 2020

  Buenos días, En representación de varios vecinos de la calle Besòs y Fluvià, quisiera agradecer las mejoras realizadas en el pinar de la calle Besòs: transitabilidad de la acera, seguridad en la circulación de los vehículos, ampliación de la zona de aparcamiento y la instalación de una papelera con bolsas para perros. A principios de año nos enteramos que habría una partida presupuestaría para mejorar la iluminación por tema de seguridad. Es por ello que nos gustaría proponer una mejora en la iluminación del pasaje que se encuentran entre las calle Besòs, Fluvià y Cardoner, el motivo no es únicamente por un tema de minimizar los robos en la zona, sino por un tema de accidentes. Debido a la poca visibilidad que tienen las escaleras, varios invitados de los vecinos Besòs 7, han tropezado con en el rellano de la escalera. Para minimizar estos accidentes se instalaron unos pequeños focos solares en la vivienda apuntando a la escalera, pero estos fueron substraídos. Somos pocas las personas que utilizamos esta escalera y quizás por ello se encuentra un poco descuidada en su mantenimiento, especialmente las piezas gres rotas y que podrían llegar a ser cortantes. Espero esta información les pueda ser de utilidad.

 • Thu 14 May 2020

  En el pasaje de la calle Besos, Fluvia y Cardoner se han visto ratas.

 • Thu 14 May 2020

  Visc a l’avinguda Sant Pere, i suposo que sou conscients del poc aparcament que hi ha per la zona. Justament tenim el bar de La Avinguda que fa dos mesos que està tancat però continua ocupant la via amb les seves taules i cadires de terrassa durant tot aquest confinament. Avui a obert per separar encara més les seves taules, agafant més espai d’aparcament i ha tornat a tancar. Suposo que serà normativa per la COVID19, però es normal tenir la terrassa montada de dia i de nit tenim l’establiment tancat?

 • Thu 18 Jun 2020

  Hola buenos dias,mi banco ha pagado 143,88 euros por el impuesto de vehiculos,por un Nissan Almera que desde hace unos cuatro meses no poseo,ahora tengo un Opel Corsa,matricula 8773 KCB,espero que este todo correcto sino me lo hacen saber,gracias.

 • Thu 18 Jun 2020

  Hi ha algunes rajoles que estan soltes i altres a punt d'estar-hi

  Rajoles del carrer soltes
 • Fri 13 Mar 2020

  Des de que es va renovar l'ajardinament del Ptge. dels Tarongers, amb motiu de la celebració de la mostra Viridalia, el sistema de rec falla i moltes plantes han desaparegut. A això s'ha d'afegir que, hi ha una palmera de grans dimensions que, tal com es va comunicar a aquest ajuntament, està morta, a l'igual que alguna de las tuges de l'ajardinament inicial. D'altra banda, como el parterre no està delimitat amb amb cap perfil metàlic, tota l'escorça del terra sovint està fora per l'actuació de les persones que l'atravessen per passejar els gossos.

  Lamentable estat de l'ajardinament del passatge dels Tarongers
 • Tue 23 Jun 2020

  Bon dia, A la zona de carrec Vogi hem visualitzat una vespa asiàtica i abelles autòctones mortes.

 • Thu 25 Jun 2020

  Cursada instància a l´ajuntament Octubre 2019 sense resolució. Trucat a l´ajuntament en diverses ocasions per interessar-me per la resolució, que mai arriba. En el nombre 46 del carrer Joan Maragall hi ha una piscina amb 20m2 amb 1 pam d´aigua totalment desatesa i verda. Això és un focus inmens de mosquits tigre que porta als veïns colindants a situació d´insalubritat. Prou difícil és controlar la plaga amb condcions normal, que només cal aquest tipus d´incivisme.

  Focus perillós de mosquit tigre
 • Wed 01 Jul 2020

  Neteja del carrer Mestre Falla entre els numeros 39 i 41 on hi han els contenidors d'escombraríes. Sería necessari fer una neteja del carrer al voltant dels contenidors.

 • Wed 01 Jul 2020

  Excmo. Sr. Alcalde: EXPONGO: Que cerca de mi domicilio en la Avenida Tarragona 26, estamos sufriendo el ruido que generar la tapa de la alcantarilla cada vez que circula un vehículo por encima de la tapa de la alcantarilla. Por todo lo cual SOLICITO: De forma urgente en mi nombre y en nombre de todos los ciudadanos que vivimos en esta parte de la calle y sufrimos TODOS los días tener que convivir con este ruido, que lo antes posible se comiencen a solventar de manera definitiva el problema del ruido. Adjunto una foto y video para que tenga las pruebas evidentes del ruido que provoca. Agradezco de antemano su tiempo y espero que podamos llegar a una pronta solución. Un saludo cordial:

  Ruido tapa de alcantarilla que se genera al pasar los vehiculos.
 • Mon 09 Mar 2020

  Hi ha un forat al asfalt molt gran al final del carrer Puig mal, barri de la Floresta.

  Forat asfalt
 • Thu 05 Mar 2020

  Trozos de rata muerta en el parque!!!!!

  Trozos de rata muerta en el parque
 • Wed 29 Apr 2020

  Pavimento roto por paso maquinaria pesada de las obras de al lado

  Pavimento roto
 • Mon 01 Jun 2020

  Bon dia, Comença a ser impossible caminar per la floresta i altres zones de Premià de DAlt per la quantitat de caques de gos que hi ha. He fet el suggeriment altres cops i em dieu que es difícil enganxar a la gent incívica. No estic d´acord perquè sortint a la hora dels gossos es veuen tots els amos abandonant els excrements sense problemes. De la mateixa manera que vau posar multes als que es saltaven el confinament i publicitant el fet es disuadeix als demés, amb això passaria igual si ho fessiu. Som un poble amb molt nens i és lamentable l´estat dels carrers. Aprofito per fer-vos saber que el tros de montanya del barri del Remei necessita una neteja urgent, està ple de vidres i brossa. Nosaltres mateixos seriem voluntaris per fer una neteja perquè és molt trist veure la montanya així. Com dir-vos que com a la montanya sembla que està permès no recollir les caques doncs si pel carrer és impossible no trobar-ne una cada dos pasos a la muntanya no sé si heu anat però és un espectacle. Hem de contribuir en cuidar la nostre vila. I crec que per part del ajuntament s´han de prendre mesures disciplinàries més insistents ja que som molts els veïns que portem anys queixant-nos d´aquest fet. NO adjunto imatges perquè entenc que si sou del poble haureu vist unes quantes caques ja pels nostres carrers. Gràcies.

 • Tue 02 Jun 2020

  Fa mes de tres mesos que tenim un cotxe abandonar o robat , cal prendre mesures doncs pot esser un perill i a part d'axis tant al barri de la floresta com a tot arreu tenim molts problemes d'aparcament ( com ja ben saber) aquest cotxe ocupa un lloc dels molts cotxes que es podrien beneficiar. Us demanaria que prengueu les mesures nécessaires per tal de retirar aquest cotxe.

 • Wed 10 Jun 2020

  Buenas tardes , comunicarles que creemos necesario la poda de algunas ramas de un pino que se apoyan sobre el cableado ( creo que telefónico ) y que pueden romperlo. Además tapa completamente la luz de la farola.

  CABLES -PINOS-RAMAS
 • Fri 12 Jun 2020

  No se cuida la vegetación que hay entre la autopista y las diferentes viviendas de la Avda. Puig de Pedra. No se podan los pinos, hay un montón de cañas y vegetación cada vez más grande, que no sirve para nada más que para ser nido de ratas que se ven cada día. Se ha visto hasta un javalí en este almacén de suciedad. Se le ha visto salir por la tarde - noche campando a sus anchas hacia la zona de la carretera de l'Enllaç y después vuelve a su escondite. Pienso que eso es un peligro para todos los que estamos en la zona. Las ratas campan también a sus anchas por toda la zona , y se ven día tras día. Por favor, cuiden esta zona igual que se cuida la otra parte de la Ctra. de l'Enllaç. Gracias.

  RATAS Y JAVALÍ
 • Mon 15 Jun 2020

  Bon dia, Soc la propietària de la casa del carrer Sant Crist, 16. Volia informar que des de fa temps tenim rates al jardí i als balcons de casa. Dissabte a la tarda vam veure la rata saltar des del parc infantil al jardí de casa. En aquell moment hi havia 4 nens petits al jardí. Demanem que prenguin en consideració aquest greu problema de salut pública fent el tractament necessari, tenint en compte que és un parc infantil i que ens afecta als veïns. Atentament

 • Tue 27 Aug 2019

  Per tercer cop informo que al carrer Dolça de Provença 9 hi han mes de 15 testos amb plats que acumulen aigua i per tant son niu de mosquit tigre. Els testos estan al mur de separació del jardí amb la rampa del parqing comunitari. En el seu dia ja se li va dir a la propietaria que els retirés. També es un perill en cas de vent ( ja va caure un dia una figureta de fang a la rampa). Demano actueu el mes aviat possible ja que ploura molt aquest propers dies i ja estem tremolant. Aprofito per dir que mai heu contestat als altres missatges sobre aquest mateix assumpte. Encara que es una vivenda privada ens afecta a tots.

  Mosquit tigre
 • Mon 23 Sep 2019

  LA REIXA DE LA RIERA SANT PERE A L'ALÇADA DELS EDIFICIS DE LA RIERETA, 47 FA MOLT DE SOROLL QUAN PASSEN ELS COTXES I TOT I TENIR TANCAT, IMPEDEIX EL BON DESCANS DELS VEÏNS, SI US PLAU, CALDRIA SEGELLAR-LA PERQUÈ NO ES MOGUI

 • Tue 03 Mar 2020

  Hem vist rata de claveguera per la zona del camí Sot del Pi amb Noguera Pallaresa.

 • Fri 12 Jun 2020

  Ja fa uns mesos vaig informar de la presència d´un forat on està plantat un arbre a nivell del camí del mig,49 cantonada Can Vilar i va venir el Sr.Isaac de plagues que ens va posar un resgistre al patí de darrera on hem tingut rates.Ara el forat en l´arbre hi torna a ser i poden entrar i sortir rates.Sembla possible que aquest forat podria conectar amb el clavegueram,no hem insistit en el tema a causa de la situació de confinament però ara que a poc a poc tornem a la normalitat pregaria que s´ocupin del tema ja que han aparegut algunes rates esclafades pels cotxes. Moltes gràcies

 • Mon 15 Jun 2020

  Desde hace un tiempo se ven ratas atravesando jardines y me consta que vecinos de la zona lo han denunciado. Yo personalmente he visto pasar alguna y ahora como premio me encuentro lo que adjunto en el fichero adjunto. Que no entiendo que ha pasado. Ruego tomen medidas pues realmente desagradable.

  Presencia de ratas
 • Thu 06 Feb 2020

  PFV CONSULTAR EL NR REGISTRE DEL TITOL QUE VAIG fer lány passat. es va donar una sol.lució uns dies despres pero al cap de 6 mesos aprox torna el soroll, suposo que les gomes que van possar ja han saltat. he estat trucant tot el mes de decembre i al final la Sandra m,ha dit que usi aquesta via de reclamació. PFV estic a primer pis i la reixa sota del meu dormitori i menjador...per la nit molt molest............feu alguna cosa PFV. cada cotxe que pasa es soroll rodes deventeres/rodes traseres, soroll molt fort. RESTO a la espera de vostra resposta, com us dic estic patint desde mes de Novembre i no entenc que algo fácil com aixo trigui tant - ja ho heu fet l'any passat, és una sol.lucio provisional pero si s'ha de renovar cada 4-5 messos doncs s'haura de fer.GRACIES A la espera Natàlia NOTA fa 4 anys que soc a aquest pis i abans NO tenia aquest problema, tot ha estat arrel de les obres de millora de la Plaça Republica (davant condis plaza Mil.lenari) per tant s'ha de re-establir tal com estaba que no causava cap soroll!!

 • Sun 29 Sep 2019

  Segon avís per que es solucioni el sot que hi ha a la Carretera Sis Pobles alçada 154, de tant en tant li possen un pedaç però en poc temps torna a estar així amb el perill que suposa per motos, bicicletes i cotxes. Aquests últims, per esquivar-lo se’n van cap a cotxes aparcats. Valorin asfaltar el carrer per que es necessari en aquesta zona, paguem molts impostos!

  Sot Carretera Sis Pobles
 • Mon 18 Mar 2019

  Al carrer conca de tremp a l´alçada del número dos, hi ha un forat que provoca: a. pedres b. aparcament les rodes es puguin fer malbé fa més de dos anys i ja hem informat de diefernts maneres. Ara fa 6 mesos tenim ocupat part de l carrer x dos contenidors que en principi són per realitzar obres. Però només han senyalitzat els llocs i no fan res. Ens han tret tres llocs d´aparcament i no ens solucionen els probelemes

Below Content Viewlet

Document Actions