Entitats

Navigation Bar

Càritas-Disa

Above Content Body

Content Core

El centre de Distribució Solidària d'Aliments (DISA) dona servei a 600 famílies dels dos municipis, amb 27 tones d'aliments anyals. Amb l’objectiu de dignificar al màxim la distribució d’aliments, DISA funciona a través de punts que les persones usuàries bescanvien pels aliments que prefereixen. A l’hora de recollir-los sempre estan acompanyades per persones voluntàries que les ajuden en la tria de productes perquè segueixin una dieta el més equilibrada posible.

DISA és doncs una mena de supermercat solidari que es troba a l’església de Santa Maria, al camí del Mig, que va començar a funcionar la tardor de l'any 2015 a conseqüència de la col·laboració entre Càritas, l'Ajuntament de Premià de Dalt, l'Ajuntament de Premià de Mar, la Parròquia de Sant Pere i l'Església de Santa Maria.

El servei s’adreça a famílies derivades des dels Serveis Socials dels dos ajuntaments. Les persones beneficiàries reben uns punts que bescanvien per aliments bàsics.

 

 

Inauguració seu DISA

 

Obres                                                                                               Col·locació 1a pedra

         

Below Content Viewlet

Document Actions