Pla de Participació Ciutadana

Navigation Bar

Pla de Participació Ciutadana

Above Content Body

Content Core

El govern municipal de Premià de Dalt ha impulsat el Pla de Participació Ciutadana, una aposta per la participació i la implicació de tota la ciutadania en els afers públics del municipi. Serveix de full de ruta per trobar noves vies de participació i relació amb la ciutadania a la nostra vila. 

El Pla de Participació Ciutadana és el full de ruta de referència pel que fa a l'organització de canals, espais, processos i projectes municipals que incorporen la participació ciutadana. Respon a les preguntes de "qui participa", "sobre quines qüestions", i "com es participa" i pretén aprofundir en aquesta nova manera de governar, defugint de les actuacions puntuals i descoordinades.

Per a l'elaboració del Pla, es va obrir un procés de participació que va comptar amb el suport tècnic de l'Oficina de Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona i amb tot l'equip de govern i el teixit associatiu de la vila de Premià de Dalt. Aquest procés va consistir en una enquesta i uns tallers participatius en els que es van debatre les diferents propostes obtingudes.

 


 

Documentació del procés de participació

Enquesta

Tallers

Pla de Participació (document definitiu)

Below Content Viewlet

Document Actions