Voluminosos i trastos vells

Navigation Bar

Voluminosos i trastos vells

Els trastos són tots aquells residus que, per les seves dimensions, no es poden deixar dins d'una bossa d'escombraries. Aquests residus s'han de dur a la deixalleria i, en cas que NO es pugui, es fa una recollida dos cops per setmana, els dilluns i els divendres a excepció dels festius.

Above Content Body

Content Core

Aquest és el formulari que us permet sol·licitar aquesta recollida gratuïta. Un cop l'hagueu enviat es processarà la vostra demanda i rebreu en el vostre correu electrònic la confirmació del dia en què heu de treure els trastos dels que us voleu desprendre.

IMPORTANT:

Heu d'avisar amb 24 hores d'antel·lació (sense comptar festius) per a programar la recollida del material i poder coordinar-ho des de l'OAC amb la Societat Municipal La Pinassa que és qui té encomanada aquesta tasca.

El servei no contempla buidatges de pisos o cases, ja que cal contractar una empresa de mudances per realitzar aquesta tasca. Us recordem que el personal municipal no pot entrar dins dels patis, jardins ni habitatges per a recollir-vos el material del que us voleu desprendre. Els trastos s'han de treure a fora, al carrer, la nit abans de la recollida (abans de mitjanit).

Només es recullen mobles i trastos vells. Les pil·les, restes de poda, restes d'obra amb llicència municipal, olis... s'han de dur a la Deixalleria "La Suïssa" situada al carrer Rosa dels Vents, número 1. El seu telèfon és el 93 751 27 66.

Recordeu que quants més cops utilitzeu "La Suïssa", més descomptes obtindreu, de forma directa, en el rebut de la brossa!

Moltes gràcies per adreçar-vos a nosaltres i fer entre tots un Premià de Dalt més net.

 

Els camps marcats en vermell cal omplir-los obligatòriament.

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Below Content Viewlet

Document Actions