Locals comercials

Navigation Bar

Locals comercials

Above Content Body

Content Core

  

 

 

 Resolucions locals comercials en règim de lloguer.

 

SECTOR COMERCIAL LA FÀBRICA II

Resolució d'adjudicació en lloguer de forma directa del local comercial situat al carrer de les Teixidores, núm. 3, Bx. 3a. al sector LA FÀBRICA II de Premià de Dalt.

Vegeu-la aquí.

 

Cliqueu AQUÍ per a descarregar-vos el document amb totes les condicions de l'adjudicació directa del local comercial situat al carrer de les Teixidores, núm. 3, Bx. 3a. 

 

SECTOR COMERCIAL LA FÀBRICA I

Local en règim de lloguer

Resolució d´adjudicació en lloguer de forma directa del local comercial situat al carrer de les Teixidores, núm. 1, L15 al sector LA FÀBRICA I de Premià de Dalt.

Vegeu-la aquí.

 

Acta de resolució de presentació d'ofertes per al local comercial situat al carrer de les Teixidores, núm. 1, L15 de Premià de Dalt Sector LA FÀBRICA a adjudicar en lloguer de forma directa.

Vegeu-la aquí.

 

Cliqueu AQUÍ per a descarregar-vos el document amb totes les condicions de l'adjudicació directa del local comercial situat al carrer de les Teixidores, núm. 1, L15

 

SECTOR COMERCIAL LA FÀBRICA II

Resolució d'adjudicació en lloguer de forma directa del local comercial situat al carrer de les Teixidores, núm. 5, Bx. 3a. al sector LA FÀBRICA II de Premià de Dalt.

Vegeu-la aquí

 

Cliqueu AQUÍ per a descarregar-vos el document amb totes les condicions de l'adjudicació directa del local comercial denominat L6 situat al carrer de les Teixidores, núm. 5, Bx. 3a. 

  

SECTOR COMERCIAL LA FÀBRICA I

Resolució d'adjudicació en lloguer de forma directa del local comercial situat al carrer de les Teixidores, núm. 1, L19 al sector LA FÀBRICA de Premià de Dalt.

Vegeu-la aquí.

 

Cliqueu AQUÍ per a descarregar-vos el document amb totes les condicions de l'adjudicació directa del local comercial situat al carrer de les Teixidores, núm. 1, L19. 

 

Below Content Viewlet

Document Actions