PIJ La Fletxa

Navigation Bar

PIJ La Fletxa

La Fletxa, Punt d'Informació Juvenil (PIJ) és un servei municipal per a joves de 12 a 30 anys, on t'atenen de forma personalitzada, confidencial i gratuïta.  Hi trobaràs informació sobre treball, formació, salut, participació, habitatge, lleure, cultura i oci,  activitats de vacances, vacances, natura, esports, transports, associacions i moviments socials...

Above Content Body

Content Core


El PIJ La Fletxa té a la teva disposició ordinadors connectats a traves d'una xarxa. Pots accedir-hi mitja hora, de manera gratuïta. Pots consultar informació, enviar els teus correus, xatejar, fer-te un correu electrònic... També tens altres ordinadors on pots fer treballs, informes, currículums, escanejar i fotocopiar imatges o documents, entre d'altres.

També disposem d'una zona de consulta amb fulletons temàtics, revistes (Entrejovenes, Papers de joventut, El Temps, Lambda, Debat jove, Protagonistes, ja,...), l'espai d'hemeroteca, un servei de préstec de material i llibres relacionats amb les polítiques de joventut i una secció de viatgeteca. 

Des de les nostres instal·lacions pots consultar informació per organitzar els teus viatges i caps de setmana: recull d'ofertes, guies, viatges organitzats per joves, allotjaments, informació turística, turisme rural, guia de càmping... Si has de viatjar i vols gaudir dels  avantatges de ser jove vine al Punt, pots fer-te els carnets d'alberguista (REAJ), estudiants ( ISTC)  i mestres  (ITIC)  internacional (IYTC)  al PIJ.

 

       

 

Below Content Viewlet

Document Actions