Digitalització i banc de llibres

Navigation Bar

Digitalització i banc de llibres

L'Ajuntament de Premià de Dalt ha apostat per la digitalització a les aules per tal de combatre la bretxa digital. Fins aquest curs, el Consistori subvencionava els llibres de text fungibles i una part de la quota global a totes les famílies empadronades en aquest municipi, a través de la subvenció per a desenvolupar projectes d’àmbit educatiu que reverteixin en tot l’alumnat empadronat al poble.

Above Content Body

Content Core

Educació de qualitat

Aquest àmbit del Pla de Mandat té una nova inversió de 265.000 euros destinats en gran part a fer realitat la digitalització de les aules, dotant l’alumnat i els centres públics del poble de dispositius, connectivitats i/o pissarres digitals. A més del projecte de digitalització, dins d’aquesta inversió també estan incloseses obres d'adequació de l’antiga casa del conserge de l’Escola Santa Anna per tal d’habilitar-la com a sala polivalent.

 

 

 

 

 

 

 


L’any 2014, l’Ajuntament de Premià de Dalt va anunciar la creació d’un banc de llibres de text gestionat per les escoles amb l’objectiu d’estalviar el cost d’aquest material escolar a les famílies de la població dels alumnes dels tres centres públics del municipi, Escola Marià Manent, Escola Santa Anna i Institut Valerià Pujol. Es tracta de la iniciativa "Banc de Llibres" que s'ha fet realitat amb el suport de tota la comunitat educativa. Fins avui, s'han destinat 810.000e del Pressupost Municipal, el que suposa un estalvi per a cada família amb dos fills/es de 600€/any de mitjana.

Amb la iniciativa s'ha aconseguit un estalvi important a les famílies al mateix temps i alhoa es consciencia la mainada que cal mantenir en bones condicions un material que és de tota l’escola. 

Normativa d’ús dels llibres que formen part del Banc de Llibres:

  1. Els llibres pertanyen a les escoles i a l'institut.
  2. Cada llibre socialitzat té una etiqueta on consten els noms dels diversos usuaris o usuàries que utilitzaran el llibre cada curs escolar. Si us plau, no treieu aquesta etiqueta! Simbolitza que aquest curs el llibre et pertany a tu, encara que és de l’escola i, en cursos futurs, l’utilitzaran altres companys i companyes.
  3. No escriguis al llibre (excepte a l’etiqueta). Segueix les instruccions de la professora o professor i copia els exercicis al quadern o al full.
  4. Tingues cura dels llibres i conserva’ls en bon estat per deixar-lo als teus companys en les condicions que t’agradaria rebre’ls a tu. Pensa en com els guardes a la cartera, a l’escriptori de casa, a la taula de la classe…per a què no s’arrugui ni es taqui.
  5. Si el llibre es perd o es fa malbé, comunica-ho al teu/teva professor/a el més aviat possible. Si fos necessari, l’hauràs de reposar, és a dir, comprar-ne un de nou o pagar-ne el seu import.

Podeu consultar un resum gràfic sobre el Banc de llibres de Premià de Dalt clicant a l'interior del seu logotip.

Below Content Viewlet

Document Actions