EscenARTS

Navigation Bar

EscenARTS

Festival d'arts escèniques que se celebra cada any a la tardor, hivern i primavera. Els espectacles es fan al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume. EscenARTS inclou el Festihumor, una proposta teatral pionera en què l'humor és l'eix central.

Above Content Body

Content Core

És una proposta de la Regidoria de Cultura/Arts Escèniques que neix l'any 2015 amb l'objectiu d'apropar les diferents Arts a Premià de Dalt, amb actuacions a la Sala Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume, i amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


El festival va néixer amb la voluntat de mantenir-se en la programació artística del municipi. Concretament, la intenció és programar-ne diferents edicions a tres estacions de l'any, tardor, hivern i primavera. EscenARTS ens acosta a Premià de Dalt diferents modalitats artístiques. Enre aquestes, un especial dedicat a l'humor, erl FestiHumor, amb propostes per a tota la família.


Artistes de primer nivell ja han passat per l’EscenARTS com Joel Minguet, Sílvia Bel, Toti Soler,  Joan Massotkleiner, Gemma Humet, Mario Gas, Tortell Poltrona, Toni Albà i un actor tan internacional com Viggo Mortensen, entre molts altres. 

Les entrades es poden comprar de forma anticipada i més econòmica a través del portal web d'Atrapalo o bé  a taquilla el mateix dia de les representacions. Els menors de 29 anys poden adquirir les entrades a taquilla a un preu més baix. Totes les obres es representaran al teatre de la SC Sant Jaume, on també es pot gaudir al bar-restaurant del "menú espectacle" a un preu de 4,5 euros, que inclou beguda i entrepà.

"El calaix de les milongas" va ser l'obra amb què EscenARTS es va estrenar, amb Joel Minguet.

 

 

 

  

  

  

Below Content Viewlet

Document Actions