Arrela't

Navigation Bar

Arrela't

El festival Arrela’t va néixer al setembre de l’any 2015, coincidint amb la celebració de l’Aplec de Sant Mateu. Es tracta per un ampli programa d’activitats per a donar impuls a la Cultura Popular i Tradicional catalana i del món.

Above Content Body

Content Core

Inicialment l’Arrela’t es va fer al parc Felicià Xarrié, però després s’ha tarslladat a l’espai de Can Werboom, situat geogràficament a la part central del terme municipal, amb aparcament i ben comunicat a peu amb tots els barris de Premià de Dalt.

L'Arrela't es mou en dos àmbits principals: la cultura popular, barrejant tant elements de creació contemporània com altres d´arrel tradicional, la participació ciutadana i l'ampliació de la base social de la cultura.  Així mateix, té també un caràcter interdisciplinari i aglutina diferents llenguatges artístics: música, dansa, circ, castells,...

Els espectacles programats són de diferents formats: petit, mig o gran i adreçats tant al públic adult, jove com al familiar.

Des de Cultura es vol ajudar a difondre diferents elements de la nostra identitat, promoure la participació i l'interès per la cultura popular i tradicional del país, així com també la d´altres llocs i fomentar la cohesió social a través de l'educació, la cultura, els costums i les tradicions.

Below Content Viewlet

Document Actions