Programacions

Navigation Bar

Programacions

Above Content Body

Content Core

Diada de Sant Jordi

Commemoració d'una de les festes populars catalanes més importants , arrelades i participades. El dia del llibre i la rosa.

Festa Major

A Premià de Dalt la celebració de la Festa Major és per Sant Pere, patró del municipi. Al voltant d'aquesta data, la Comissió de Festes ens cuina activitats pensades per a tots els sectors de la població, destacant activitats culturals al carrer, música i ball, playbacks a càrrec de veïns, activitats esportives, trobada de vehicles policials i d'emergència, de vehicles 4 x 4, correfoc, balls tradicionals... de tot al gust de tothom!

Arrela't

El festival Arrela’t va néixer al setembre de l’any 2015, coincidint amb la celebració de l’Aplec de Sant Mateu. Es tracta per un ampli programa d’activitats per a donar impuls a la Cultura Popular i Tradicional catalana i del món.

EscenARTS

Festival d'arts escèniques que se celebra cada any a la tardor, hivern i primavera. Els espectacles es fan al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume. EscenARTS inclou el Festihumor, una proposta teatral pionera en què l'humor és l'eix central.

Below Content Viewlet

Document Actions