Programacions

Navigation Bar

Programacions

Above Content Body

Content Core

Arrela't

El festival Arrela’t va néixer al setembre de l’any 2015, coincidint amb la celebració de l’Aplec de Sant Mateu. Es tracta per un ampli programa d’activitats per a donar impuls a la Cultura Popular i Tradicional catalana i del món.

EscenARTS

Festival d'arts escèniques que se celebra cada any a la tardor, hivern i primavera. Els espectacles es fan al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume. EscenARTS inclou el Festihumor, una proposta teatral pionera en què l'humor és l'eix central.

Sant Jordi

Des de fa anys, Premià de Dalt celebra amb una àmplia programació la Diada de Sant Jordi, allargant-se les activitats més enllà del 23 d’abril.

Festa Major

A Premià de Dalt la celebració de la Festa Major és per Sant Pere, patró del municipi. Al voltant d'aquesta data, la Comissió de Festes ens cuina activitats pensades per a tots els sectors de la població, destacant activitats culturals al carrer, música i ball, playbacks a càrrec de veïns, activitats esportives, trobada de vehicles policials i d'emergència, de vehicles 4 x 4, correfoc, balls tradicionals... de tot al gust de tothom!

Below Content Viewlet

Document Actions