Espai Respir

Navigation Bar

Espai Respir

Above Content Body

Content Core

Espai Respir és el nom del centre de serveis d'atenció a la gent gran, un recurs social de proximitat, integrador, preventiu i assistencial que durant el dia ofereix atenció a la gent gran en situació de dependència, promovent la seva autonomia funcional i personal, facilitant el respir familiar i garantint la permanència adequada en el seu entorn habitual de vida. El centre es va inaugurar a finals del mes de març de l'any 2016 i està situat a l'edifici municipal de Cristòfol Ferrer, a la carretera d'Enllaç.

El nou servei funciona com un centre de dia per a persones majors de 65 anys amb dependència que requereixen d'alguns suports a la vida diària i que mitjançant el recurs del respir poden continuar vivint a casa seva amb el suport dels seus familiars.

L'objectiu del servei que ofereix l'Espai Respir -que integra també el servei d'Àpats en companyia- és el de promoure l'envelliment actiu i donar un respir a les famílies de les persones que pateixen una situació de dependència. L'equipament és annex al Consultori Mèdic del nucli antic i disposa de 15 places. 

Què ofereix l'Espai Respir?

  • Seguiment personalitzat i permanent
  • Atenció i suport continuat i integral
  • Acompanyament i assessorament
  • Proximitat i accessibilitat

Espai Respir també ofereix serveis ambulatoris com ara transport adaptat, servei de menjador, dutxa geriàtrica i servei de permanència.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions