Notícies

Navigation Bar

Viu el conte proposa descobrir el Parc de la Serralada Litoral a partir de tres contes guiats per tres itineraris senyalitzats

Es tracta d'una activitat familiar guiada per a conèixer el nostre entorn verd i aprendre a respectar-lo.

Above Content Body

Content Core

A partir de les Passejades guiades, el Parc de la Serralada Litoral ha preparat tres activitats per fer en família quan es vulgui, es tracta de tres contes guiats per descobrir el Parc.  Són L’Oriol l’esquirol (a partir de 3 anys), l’Iu i les fonts (a partir de 6 anys) i L’àvia Remei (a partir de 3 anys). Els tres es poden fer seguint els itineraris senyalitzats del Parc amb l’app de Wikiloc.

Amb aquestes activitats de Viu el conte es pot descobrir com cuidar, respectar i protegir el Parc, els animalons que hi podem trobar, les plantes que ens poden ajudar i es fa a través dels contes, uns contes especials ambientats al Parc de la Serralada Litoral i on a cada capítol els protagonistes proposen un repte per poder seguir amb la història quan l'aconseguim superar.

Cada conte té el seu propi itinerari a Wikiloc. Es pot anar seguint amb el mòbil. A l'inici de l'itinerari trobareu el primer punt al track on hi haurà la introducció del conte amb el primer capítol. Després, s'anirà seguint l'itinerari i, a cada parada indicada en el track, es podrà pitjar sobre el nou capítol del conte. S'anirà seguint capítol a capítol fins arribar al final. Després només s'haurà de seguir l'itinerari fins el punt inicial. Quan acabeu tot l'itinerari i totes les proves, aconseguireu el diploma d'exploradors/es del Parc de la Serralada Litoral

L'Oriol, l'esquirol coneixerem la fauna i flora que s'amaga al Parc de la Serralada Litoral i com podem ajudar a preservar-la. L'Iu i les fonts és una aventura plena de misteris que envolta les fonts de la serralada litoral... Us atreviu a endinsar-vos-hi? Un cap de setmana amb l'àvia Remei es converteix, per a la Laia, en tota una descoberta de les herbes remeieres de la serralada litoral.

Below Content Viewlet

Document Actions