Notícies

Navigation Bar

Us presentem "Singulars", una oportunitat per a joves fins a 29 anys

Un programa d’orientació i formació adreçat a 20 joves del municipi d’entre 16 i 29 anys, beneficiaris de la Garantia Juvenil i en situació d'atur.

Above Content Body

Content Core

Singulars és un programa d'orientació que s'inicia amb l'objectiu de reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil.

 El programa consta de 4 itineraris formatius amb una metodologia que combinarà formació amb accions participatives, accions d'entorn productiu i sessions d'orientació:

  • Tecnològic
  • Comerç
  • Esports
  • Energies renovables Per poder participar en el projecte cal tenir entre 16 i 29 anys, ser  persona beneficiària de Garantia Juvenil i ser demandant d’ocupació (DONO). 

La selecció dels participants en el projecte es farà a través de diverses convocatòries de sessions informatives d'aproximadament hora i mitja de durada, en què s'explicarà en què consisteix el projecte, es faran entrevistes inicials al jovent interessat i es recollirà la documentació obligatòria que cal presentar per poder entrar en la selecció de participants. 

L’objectiu dels projectes singulars és reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació, mitjançant: mesures de suport a l’activació; mesures de millora de l’ocupabilitat; mesures de foment de l’emprenedoria; i mesures de suport a la contractació.

 

 

Més informació:
Rocío Chaparro

Mb 659 104 857

Correu electrònic

Below Content Viewlet

Document Actions