Notícies

Navigation Bar

Tots els detalls del Pressupost Municipal per al 2022, a La Pinassa de desembre/gener.

La coberta de la revista és la felicitació del Nadal a la gent del poble amb il·lustracions d'indrets de Premià de Dalt creades per a l'ocasió.

Above Content Body

Content Core

A la secció "Destaquem" del número 164 de "La Pinassa" trobareu les 3 línies bàsiques del Pressupost Municipal per al 2022, el qual puja a 12.298.000 euros: municipi saludable i sostenible; acceleració empresarial i social; i transformació digital de l'atenció ciutadana. El nou pressupost fa una aposta clara cap a convertir Premià de Dalt en un municipi saludable i verd, en línia amb els ODS marcats a l'Agenda 2030. En trobareu tots els detalls al reportatge de les pàgines centrals.

Les notícies pròpies d'activitats nadalenques com ara el Pessebre Vivent, el lliurament de tiquets per a la Nit de Reis o l'horari de les misses també s'inclouen. La represa del Bus Nit o el lliurament del Premi Marià Manent formen part d'aquest número de "La Pinassa" que també recull propostes de lectura de la Biblioteca Jaume Perich i Escala i una entrevista amb la Taís Costa, professora de violoncel de l'Escola Municipal de Música.

Below Content Viewlet

Document Actions