Notícies

Navigation Bar

Tot a punt per viure la diada de Sant Jordi a Premià de Dalt

Aquest any, les activitats tindran lloc al pati de la Societat Cultural Sant Jaume

Above Content Body

Content Core

Tot  a punt per viure la diada de Sant Jordi a Premià de Dalt
© laliart

La diada del patró nacional de Catalunya, Sant Jordi, és un dia que se celebra amb especial entusiasme arreu i a Premià de Dalt, també. La vigília, el 22 d'abril, a les 19.30 h, el Museu de Premià de Dalt obre les portes a una nova exposició, "Els exvots de la Mare de Déu la Cisa". També hi haurà una conferència, "L'exvot del bergantí goleta Sebastiano", a càrrec de Josep Estruch i Traité.

Les activitats el dia 23 d'abril arrencaran a les 10.30 h amb una batucada a càrrec de New Wave Percussion, des de la plaça de la Fàbrica a la Societat Cultural Sant Jaume, espai de la major part de la programació per a commemorar Sant Jordi.

L'Associació d'Artistes organitza un concurs fotogràfic popular de Sant Jordi. Hi pot participar tothom que ho desitgi, amb tota mena de càmeres o telèfons mòbils, amb fotografies realitzades durant tot el dia 23 d'abril de 2022 dels actes, llocs, objectes o ambient del dia de Sant Jordi a Premià de Dalt. El lliurament de premis tindrà lloc dins els actes de la Festa Major. Les fotografies guanyadores i finalistes es publicaran al web de l'entitat i s'exposaran impreses, dins els actes de Sant Jordi 2023. Consulteu les Bases del concurs al final d'aquesta notícia.

Tot el dia hi hauran parades de roses i llibres; també jocs musicals per a totes les edats a càrrec de Míriam López, de l'Escola Municipal de Música, i l'exposició "Poemes il·lustrats"a la sala de l'Orfeó de Sant Jaume, a càrrec de l'Associació Art Primília.

La Diada de Sant Jordi l'organitza l'Ajuntament de Premià de Dalt, amb la col·laboració de la Societat Cultural Sant Jaume, Associació d'Artistes de Premià de Dalt, Colla Gegantera de Premià de Dalt, Associació New Wave, Penya Barcelonista Premià de Dalt - Sant Jaume i Art Primília.

 

Aquí teniu el detall de totes les activitats programades per Sant Jordi 2022

 

 

Bases del Concurs fotogràfic (cliqueu el cartell).

 

Below Content Viewlet

Document Actions