Notícies

Navigation Bar

Tot a punt per a celebrar la 13a edició del mític Happy Ride Weekend

El clàssic esdeveniment de MTB i BMX se celebrarà a La Poma Bike Park de Premià de Dalt el 8 i 9 d'octubre a porta tancada pel context de pandèmia

Above Content Body

Content Core

El Happy Ride Weekend se celebrarà a porta tancada i sense públic per a garantir la seguretat dels fans, els riders i els treballadors. L’organització ha treballat en un extensiu pla de producció de contingut audiovisual que permetrà els apassionats i curiosos del Dirt Jump gaudir del que està passant a través de les xarxes de La Poma Bikepark i seguir als seus riders favorits per no perdre's la millor acció.

Dijous i divendres 8 i 9 d’octubre es farà el Happy Ride Weekend i dissabte dia 10 el Bikepark obrirà al públic perquè tots, els que s'atreveixin, gaudeixin dels salts en perfectes condicions.

El Happy Ride Weekend és un dels esdeveniments favorits dels millors riders del món, que es congreguen a La Poma BikePark de Premià de Dalt cada any per entrenar i competir en l'esdeveniment. Tot i les restriccions marcades per la situació actual, es manté la presència d'alguns riders internacionals com ara el rei francès dels whips, Louis Reboul, o el guanyador de l'HRW 2018, Elie Robert, que han fet tot el necessari per no perdre’s aquesta cita.

Aprofitant la celebració del 15è aniversari de les instal·lacions de La Poma Bike Park de Premià de Dalt aquest Happy Ride Weekend serà un homenatge a la trajectòria i desenvolupament de la instal·lació, a tots els involucrats en la seva història i sobretot als riders de casa, que han començat a La Poma i han arribat al més alt com és el cas d'Andreu Lacondeguy, Bienvenido Aguado o Adolf Silva. Aquests tres riders han participat en la competició de MTB freeride més prestigiosa del món, el Red Bull Rampage. També hi seran els herois locals i nacionals com l'eivissenc Alejandro Bonafé, el gallec Miguel Guerrero "Carolo", el català Marcel Durbau en MTB, el madrileny Sergio Layos i la basca, recentment nominada a rider de l'any a la NORA Cup, Teresa Fernández-Miranda en BMX.

La Poma, referent internacional

25 riders es reuniran a La Poma BikePark amb 14 focus que il·luminaran les famoses línies de salts i el nou Big Jump, on es podran veure trucs indescriptibles durant el Pannini for Tricks. El millor rider de la setmana s’endurà el títol de l'Happy Ride Weekend 2020 - Gran Premi Diputació de Barcelona.

La Poma Bike Park de Premià de Dalt és ja un referent internacional i s'ha convertit en la meca i en el punt de trobada dels millors riders del planeta.

Tot i les adversitats actuals, l'equip de La Poma aposta per una nova edició del Happy Ride Weekend ja que és un esdeveniment fonamental per a l'espai ja que permet aconseguir els recursos necessaris per adequar les instal·lacions i deixar-les en òptimes condicions per a la resta de l'any i que així tots els usuaris i riders locals puguin gaudir d'una instal·lació de primera categoria, amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Dalt.

On seguir el Happy Ride Weekend?

Al canal Instagram i Facebook de La Poma. També trobareu tota la informació al web de l’esdeveniment http://lapomabikepark.com/happy-ride-weekend/

 

Below Content Viewlet

Document Actions