Notícies

Navigation Bar

Toc de queda de la 1 a les 6 de la matinada a Premià de Dalt

La relació de municipis afectats es revisarà cada set dies. En sortiran els que hagin baixat la incidència i hi entraran els que hagin arribat al llindar establert.

Above Content Body

Content Core

Premià de Dalt és un dels municipis de Catalunya on s'activa el toc de queda una vegada el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha autoritzat aquesta nova mesura en aquelles poblacions de Catalunya de més de 5.000 habitants on la situació epidemiològica està pitjor. El confinament nocturn serà d'1.00 a 6.00 de la matinada i entrarà en vigor així que ho publiqui el DOGC.

161 municipis queden sota el confinament nocturn, que afectarà més de sis milions de persones de les poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies, entre elles, Premià de Dalt, on la incidència acumulada de persones diagnosticades els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 842.27.

La relació de municipis afectats es revisarà cada set dies: en sortiran els que hagin baixat la incidència i hi entraran els que hagin arribat al llindar establert.

Excepcions previstes

  • desplaçaments d'urgència per assistència sanitària o anar a la farmàcia
  • anar o tornar de treballar
  • realitzar serveis essencials
  • recollida i cura de menors en cas de pares separats
  • cura de mascotes i animals de companyia

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local seran les encarregades de fer complir el toc de queda, amb multes en cas d'incompliment que poden anar dels 300 i els 6.000 euros, basant-se en el decret llei que es va aprovar l'agost passat.

El toc de queda nocturn a Catalunya s'afegeix a altres mesures aprovades recentment pel govern per frenar l'explosió de contagis de les últimes setmanes. La més destacada és la limitació a deu persones de les trobades socials, que també ha rebut l'aval de la justícia.

 

Below Content Viewlet

Document Actions