Notícies

Navigation Bar

Sopa de Cabra, cap de cartell de l'UlissesFest, portada de La Pinassa d'estiu

La revista municipal de juliol i agost inclou a les seves pàgines tota la programació d'aquest esdeveniment

Above Content Body

Content Core

"30 anys ben endins" és el nom de la gira per commemorar el 30è aniversari de la publicació del disc Ben endins del grup gironí i serà a Premià de Dalt en el marc de l'UlissesFest, el festival per excel·lència del Baix Maresme, que enguany se celebra del 16 al 18 de setembre a l'Espai Can Verboom. Ara bé, Sopa no vindrà sola sinó que també hi haurà concert de Doctor Prats, Ginestà, DJ Amable (Razzmatazz redisent), Miqui Puig DJ, Lal'ba, Núria Cortacans (veïna de Premià de Dalt) i del grup Xiula, una experiència única d’animació musical amb cançons i espectaclesque animen a tot tipus de públic. Mostres gastronòmiques, curses i comerç local acabaran de completar el farcit de l'UlissesFest d'enguany. Les entrades i abonaments de preus diversos estaran disponibles a partir del 18 de juliol al web de Premià de Dalt Ticket Ara.

El XXVI Jazz en la Nit, amb concerts diversos de primer nivell o una nova edició del Festival de Música del Maresme amb l'actuació el 30 de juliol de la seva orquestra resident, l'Orquestra de Cambra Catalana, amb el mestre Joan Pàmies al capdavant, són altres propostes muscials de les que us informa La Pinassa. La convocatòria de la 46a edició dels Premis Literaris Arts i Lletres, el racó d'art i poesia, les recomanacions de la Biblioteca Jaume Perich i Escala i un nou projecte de l'Oficina de Català de Premià de Dalt configuren l'apartat artístic i literari del butlletí municipal de juliol i agost.

L'èxit de Sant Pere 2022 s'ha recollit amb imatges a les xarxes socials del veïnat per il·lustrar la gran participació assolida. I en Josep Fecúndez, un apassionat de la música i de Premià de Dalt és qui protagonitza l'espai d'entrevista de La Pinassa.

Descarregueu-vos La Pinassa fent clic a la seva coberta 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions