Notícies

Navigation Bar

S'inicien els treballs de pacificació del tram escolar de la carretera de Premià de Mar

S’amplia fins al carrer Ciutat d'Olot el sentit únic de circulació de la carretera que serà de baixada i en ziga-zaga per a reduir la velocitat dels vehicles.

Above Content Body

Content Core

Han començat les obres per a pacificar un nou tram de la carretera de Premià de Mar que esdevindrà de sentit únic de circulació. És una acció per a reduir la velocitat dels vehicles que permetrà també un  augment de places d’aparcament, totes elles gratuïtes. S’allarga doncs el sentit únic en el tram comprès entre els carrers Ciutat d’Olot i Joan Maragall. Per tant, des de la Riera de Sant Pere fins al carrer Ciutat d’Olot només s’hi circularà en direcció sud, cap a Premià de Mar.

La pacificació del trànsit es completarà amb la circulació en ziga-zaga i la instal·lació de mobiliari urbà, concretament jardineres, per a reforçar-la, facilitant d’aquesta manera una reducció de la velocitat.

Al carrer Ciutat d’Olot quedarà prohibit l’aparcament a la vorera sud, per tal de facilitar l’estacionament dels autocars escolars. Sí que es manté, però, l’aparcament a la vorera nord en bateria, com fins ara.

L'objectiu de l’actuació, que s’ha iniciat aquest mes d’agost, és millorar la seguretat viària en aquesta zona on coincideixen dos centres educatius.

Below Content Viewlet

Document Actions