Notícies

Navigation Bar

Sense mascareta en interiors el 20 d’abril

La mascareta ja no serà obligatòria la mascareta en interiors, restricció que caurà un dia abans a les escoles i instituts, el dia 19.

Above Content Body

Content Core

La mascareta en interiors és una de les poques restriccions que queden vigents a Catalunya per la Covid, però li queden pocs dies. El 20 d’abril és la data fixada per retirar l’obligatorietat de la mascareta en interiors, a excepció del transport públic, els hospitals i les residències. Aquest element de protecció ha estat obligatori en espais tancats des de la primavera del 2020.

L’elevat índex de vacunació i la fi de la sisena onada han contribuït a prendre aquesta decisió. Ara bé, a les escoles la mascareta caurà un dia abans, el 19. Així ho ha confirmat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una entrevista a TV3.

Catalunya volia començar a eliminar-les el 28 de febrer, tal com proposaven els pediatres i també el Departament de Salut. Ara bé, el Consell Interterritorial de Salut no va arribar a cap acord sobre aquesta qüestió. De fet, només es van eliminar als espais exteriors de les escoles. Finalment, Catalunya ha decidit eliminar-les un dia abans que al conjunt de la població.

Below Content Viewlet

Document Actions