Notícies

Navigation Bar

La Generalitat avança l’inici del curs escolar 2022-23 al 5 de setembre

Durant tot setembre, l'alumnat acabarà les classes a les 13h però hi haurà menjador escolar i activitats extraescolars. A secundària i l’FP les classes arrencaran dos dies més tard, el 7.

Above Content Body

Content Core

La Generalitat de Catalunya ha establert que el proper curs escolar començarà abans. Els alumnes d'infantil i primària començaran el dia 5 de setembre i els d'ESO, batxillerat i formació professional dos dies més tard, el 7. El curs escolar finalitzarà com sempre, la segona quinzena de juny. 

Jornada intensiva dels alumnes tot setembre

El curs arrencarà amb jornada intensiva als centres durant el mes de setembre. Els alumnes sortiran de classe a les 13 h però es mantindrà e servei de menjador escolar i també hi haurà activitats extraescolars. El nou horari s’aplicarà a tots els centres, els públics, concertats i privats. Aquest canvi afectarà principalment a infantil i primària, ja que la resta d'ensenyaments ja fan aquest tipus de jornada lectiva el mes de setembre. També s'aplicarà a les escoles concertades i privades.

Mateixes hores lectives

A l'estiu hi haurà una setmana menys de vacances, però el nombre total d'hores de classe serà el mateix que en aquest curs. Per ajustar els dies lectius, les vacances de Nadal tindran un dia festiu més. Així les classes acabaran el 21 de desembre i els centres tindran un dia de lliure disposició més, que es gaudirà durant el segon semestre. Així, es passa de 3 a 4 dies de lliure disposició. El canvi de calendari no afectarà ni el procés de preinscripció ni les matrícules.

Amb aquest canvi, s'acosta el calendari escolar de Catalunya al d'altres països europeus.

Below Content Viewlet

Document Actions