Notícies

Navigation Bar

Salut tanca provisionalment els consultoris mèdics del Remei i Santa Anna per a disposar de més personal sanitari

Des de fa dies ja s'han ajornat visites i proves que poden esperar i es fan consultes per vies no presencials per a reforçar l'atenció domiciliària

Above Content Body

Content Core

El departament de Salut ha pres mesures per a poder tenir més professionals disponibles i reduir el risc de contagi del Coronavirus. D’una banda s’han anul·lat temporalment a partir del digous 19 de març de 2020 els consultoris mèdics del barri del Remei i del barri Santa Anna – Tió (en aquest cas, aquest està pròxim al CAP de Premià de Mar) i fins a nou avís només queda obert el de l’edifici Cristòfol Ferrer.

Amb aquestes mesures, es reforça l’atenció domiciliària des del CAP de Premià de Mar (93 754 77 11) per als casos en què sigui necessari (cures, TAO...), els professionals de la salut disminueixen la itinerància i això permet que els equips mèdics puguin desdoblar-se, reduint el contacte entre ells. També s'han reduït i reprogramat les consultes externes i intervencions. Queden garantides les visites a domicili i el seguiment de pacients que requereixin atenció i els casos que sigui possible es realitzaran telemàticament i telefònicament.

Amb l’estat d’alarma que estem vivint, es demana utilitzar de forma responsable els recursos sanitaris. Abans de dirigir-vos al Consultori Mèdic de Cristòfol Ferrer,  heu de trucar per telèfon (93 752 48 84), ja que es gestionaran totes les peticions. 

Nou horari consultori mèdic de Cristòfol Ferrer

Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores, dimarts i dijous de 15 a 20 hores, per tal de mantenir un punt d'atenció urgent a Premià de Dalt.

El sistema sanitari reforça l'atenció no presencial potenciant l'espai digital La Meva Salut

Excepcionalment s'ha habilitat un número de telèfon i un enllaç per donar-se d'alta a l'espai digital de salut personal, arran de la situació excepcional que s’està produint amb el nou coronavirus-SARS-CoV-2. La Meva Salut (LMS) és un espai digital segur que permet a la ciutadania, a través d'una identificació digital, accedir a la seva informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics de forma segura i confidencial. 

L’accés a LMS possibilita la descàrrega del pla de medicació i anar a la farmàcia a buscar els medicaments. També es poden consultar els resultats de les anàlisis clíniques i les proves diagnòstiques, com també anul·lar o reprogramar les visites agendades amb els professionals.

Les persones que encara no tinguin accés a La Meva Salut, excepcionalment, i per evitar carregar al personal dels centres d’atenció primària (CAP) amb feines afegides, podran donar-se d’alta trucant al número 900 053 723 sense necessitat d’acudir presencialment al centre o a través de canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre.

Below Content Viewlet

Document Actions