Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt us porta Sant Jordi a casa

L’Ajuntament repartirà mitjançant el voluntariat del poble una flor/planta a cada domicili com a detall d’aquesta diada que hem de celebrar confinats i confinades

Above Content Body

Content Core

Cadascun dels 4.100 habitatges que hi ha al municipi rebrà una flor/planta comprada directament als productors locals, concretament, al Grup Roig, Vivers de Premià de Dalt i la cooperativa CORMA. Les lliuraran les persones voluntàries que col·laboren amb els Serveis Socials Municipals arran de la crisi sanitària. Com explica, l’alcalde, Josep Triadó, “es tracta d’un doble gest. D’una banda aportem el nostre granet de sorra als productors locals de flor i planta força afectats per la crisi de la COVID19”, i afegeix, “i d’una altra, portem Sant Jordi a casa dels nostres veïns obsequiant-los amb una flor viva per adornar els balcons per Sant Jordi i gaudir de la vitamina verda”.

I per als petits de casa... Mascaretes solidàries, el darrer conte infantil per als més menuts i una sorpresa

La setmana vinent, el Consistori també repartirà casa per casa prop de 1.200 mascaretes infantils de caràcter solidari -que han confeccionat persones voluntàries de Premià de Dalt, les mateixes que van fer les d'adults- als nens i nenes del poble, acompanyades del darrer conte infantil, ‘La Mila i el senyor Viola’. Es tracta d'un número més de la col·lecció que cada any publica l’Ajuntament amb la col·laboració amb el Consell Municipal de Cultura, i que enguany han escrit la Tais Costa i la Laia Torrens, ambdues mestres de l’Escola Municipal de Música, mentre que les il·lustracions són una creació de la nostra veïna Raquel González Soto. Aquest paquet s'acompanyarà d'una sorpresa molt especial en reconeixment al bon comportament dels més menuts!

    

Below Content Viewlet

Document Actions