Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt ja té un nou espai per a la pràctica del 'workout'

Els principals exercicis que es fan en aquests espais són dominades, flexions de colze, barres paral·leles, i esquats, entre altres.

Above Content Body

Content Core

Es tracta d'una instal·lació esportiva per fer exercici físic saludable a l'aire lliure, concretament, sota el Santuari de la Cisa, fruit de la urbanització d’aquest sector que també comprèn la creació de camins saludables per passejar i córrer. La instal·lació està pensada perquè en facin ús les persones que volen mantenir-se en un bon estat de forma. S’hi han instal·lat diferents paral·leles tant verticals com horitzontals per a practicar aquesta disciplina esportiva coneguda com calistènia.

L'alcalde, Josep Triadó, destaca que “el workout és un nou element per fer esport i per portar a terme una activitat saludable a Premià de Dalt, una instal·lació apta per a persones de qualsevol edat, encara que som conscients que els usuaris seran majoritàriament joves”.

Aquest espai a La Cisa consta d'un circuit d'entrenament amb 1 paral·lela, 2 espatlleres, 3 escales, 4 dominades, 5 flexions, 6 esquats, 7 anelles i 8 abdominals per a la realització de múltiples exercicis a l'aire lliure basats en l'entrenament crossfit i street workout. En aquest sentit, s’ha habilitat al parc un panell informatiu on els usuaris podran consultar les recomanacions de seguretat per a fer ús de l'equipament –entre elles, els telèfons d'incidències i urgències- o les instruccions relatives als diferents exercicis que es poden desenvolupar.

El workout va néixer als Estats Units i enguany està vivint un autèntic boom a tot Europa i, per tant, també a Catalunya. A més del seu valor com a espai per practicar esport, s'afegeix el caràcter social que aporten aquestes instal·lacions.

   

Below Content Viewlet

Document Actions