Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt se suma a les accions de L’Hora del Planeta 2023

Per conscienciar sobre la necessitat de defensar la natura com a sistema de suport vital del planeta i fomentar les accions contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Above Content Body

Content Core

Premià de Dalt se suma un any més a les accions de L’Hora del Planeta, que promou l’entitat ecologista WWF i es fan arreu del món, amb l’apagada dels llums de diferents  edificis municipals i espais públics dissabte, 25 de març, de 20.30 a 21.30 hores. Amb aquesta iniciativa es vol conscienciar sobre la necessitat de defensar la natura com a sistema de suport vital del planeta i fomentar les accions contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Així, durant una hora, de 20.30 a 21.30 h, s’apagaran els llums de la façana de l’Ajuntament i de la xemeneia situada a la plaça de la Fàbrica.

En els darrers anys, Premià de Dalt està fent una intensa gestió de foment de les polítiques de sostenibilitat i optimització de la despesa energètica. Ha posat en marxa el Pla director del verd urbà, elaborat per la Diputació de Barcelona, ha renovat l’enllumenat públic per millorar el servei amb la instal·lació d’il·luminació LED a tot arreu -el que suposa tant un estalvi energètic com també reducció d’emissions de CO2- i està treballant en línia amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides i l’Agenda 2030.

Below Content Viewlet

Document Actions