Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt ha acollit el Campionat de Catalunya de menors de vòlei platja

A les instal·lacions del Beach Sports Club situades a l’exterior del pavelló poliesportiu municipal, el cap de setmana del 25 i 26 de juliol de 2020

Above Content Body

Content Core

El vòlei platja ha estat molt present els darrers dies a Premià de Dalt. El Campionat de Catalunya de Menors de Clubs, infantil i cadet s’ha celebrat aquest cap de setmana a les instal·lacions esportives municipals, concretament a la seu del Beach Sports Club.

Així ho va decidir la Federació Catalana de Voleibol amb l’objectiu de tirar endavant la competició amb les màximes garanties sanitàries possibles. Davant la impossibilitat de celebrar-se a l’Àrea Metropolitana de Barcelona després dels rebrots de COVID-19 i les restriccions establertes per la Generalitat de Catalunya, la Federació va optar per Premià de Dalt. De fet, el Beach Sports Catalunya ja va acollir fa un parell de setmanes una de les proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors de Clubs en categoria cadet, Sub-19 i Sub-21. 

Resultats del campionat

En categoria cadet infantil, el CV AA Llars Mundet ha estat el 1r i el CV Sant Cugat, 2n; en cadet masculí, 1r el CV Canet i 2n, el CV Platja Arenys; en infantil masculí, 1r el Club Natació Sabadell i 2n el CV Prat; i en infantil femení, 1r el CV Sant Cugat i 2n el CV Esplugues.

 
Mesures especials per la pandèmia

El campionat s’ha desenvolupat seguint de manera estricta tots els protocols sanitaris establerts per la pandèmia de la COVID-19. Entre altres, només l’entrenador va accedir a la pista de joc, per entrar a les instal·lacions ha estat necessari l’ús de mascareta i també mantenir sempre la distància social, entre d’altres mesures que es van fer arribar als equips inscrits.

Enhorabona a tots els participants!

 

 


Consulteu aquí tots els resultats del campionat

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions