Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt contracta una jove titulada mitjançant el programa “Garantia Juvenil”

El programa és una iniciativa europea d'ocupació que té per objectiu reduir l'atur del col·lectiu de persones d'entre 18 i 29 anys mitjançant accions de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral

Above Content Body

Content Core

La nova incorporació -adscrita a la Regidoria de Turisme i Promoció de la Vila- és una dels 35 joves contractats al Consell Comarcal i 11 ajuntaments del Maresme, en el marc de la Garantia Juvenil perquè durant dels propers 6 mesos coneguin el funcionament intern de l'administració, posin en pràctica la seva formació i millorin la seva ocupabilitat posterior.

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació que té per objectiu reduir l'atur del col·lectiu de persones d'entre 18 i 29 anys mitjançant accions de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral. És en aquesta darrera en la que s'emmarca la contractació de joves per part de les administracions locals.

Els consistoris que han contractat joves titulats són Mataró (11 joves); Malgrat de Mar (5); Premià de Mar (4); Tordera (3) i 1 Argentona, Arenys de Munt, Cabrils, El Masnou, Premià de Dalt, Sant Vicenç de Montalt i Teià; i el Consell Comarcal, 5.

En aquests moments, hi ha 240 joves d'entre 18 i 29 anys inscrits a la base de dades de la Garantia Juvenil. Està adreçada a persones joves que tenen més 16 i menys de 30 anys, que actualment no treballen ni estudien i que tampoc realitzen cap formació, amb l'objectiu de rebre una oferta d'ocupació, d'educació contínua, de formació o una estada de pràctiques en el marc de l'oferta de programes disponibles.

 

Below Content Viewlet

Document Actions