Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt celebrarà el Carnestoltes amb festa i concurs de disfresses

L'esdeveniment tindrà lloc al parc Felicià Xarrié dissabte 26 de febrer a partir de les 6 de la tarda

Above Content Body

Content Core

La regidoria de Cultura i el Grup Carnestoltes ja ho tenen tot a punt per a gaudir del regnat del rei dels poca-soltes, Sa Majestat el Rei Carnestoltes a partir del dissabte 26 de febrer. Enguany la celebració serà diferent i en lloc d’una rua es farà una Festa de Carnaval al parc Felicià Xarrié. Hi haurà animació infantil, food trucks, xocolatada, DJ i concurs de disfresses de grans i petits.

Diferents premis

De 18 a 20 h tindrà lloc el concurs per a infants en què es premiarà la millor disfressa, la més original, la més divertida i també la millor comparsa. Les disfresses guanyadores infantils rebran un diploma i un obsequi.

A partir de les 20 h i fins a mitjanit, tindrà lloc el concurs i festa per a adults amb un premi individual a la millor disfressa de 100€, un a la millor parella de 200€ i un darrer a la millor comparsa -mínim amb 3 persones- que rebrà 300€.

Dimecres de Cendra

Dimecres 2 de març acabarà el regnat d’en Carnestoltes i aquest acabarà cremat. Per a celebrar-ho, al mateix espai, el parc Felicià Xarrié, tindrà lloc la tradicional sardinada amb pa torrat i vi, a les 7 de la tarda.

 

Below Content Viewlet

Document Actions