Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt, capital del futbol infantil amb la International Carnaval Cup

Hi participaran equips de les millors lligues del món entre el 25 i el 27 de febrer al camp de futbol municipal

Above Content Body

Content Core

L’esdeveniment International Carnaval Cup presenta la seva vuitena edició aprofitant l’aturada de les lligues de Futbol Base en dates de Carnaval.

Per primera vegada aquest prestigiós torneig de futbol reunirà 32 equips de nou països diferents. Aquest esdeveniment futbolístic l’organitza ‘Marín Sports Events’ amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Dalt i la participació de quasi 700 jugadors de les pedreres d’arreu del món en què el Club Esportiu Premià de Dalt exerceix d’amfitrió.

El Barça, Espanyol, Reial Societat, Girona, València, Sevilla, Betis, Celta de Vigo, Chelsea... són alguns dels equips que participaran al torneig en què el públic gaudirà de les joves promeses dels millors equips d’Europa, a les instal·lacions municipals del CE Premià de Dalt.

L’objectiu principal del torneig és que els propis jugadors treballin els valors que transmet un esport com el futbol i sobretot que tots els participants i acompanyants gaudeixin d’un gran espectacle en unes instal·lacions municipals de primer nivell.

Below Content Viewlet

Document Actions